• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.07.2022

18:29

ZAŠTO SU SE KEJT MIDLTON I MEGAN MARKL POSVAĐALE UOČI VENČANJA? Isplivali neverovatni detalji!

Zanimljivosti

ZAŠTO SU SE KEJT MIDLTON I MEGAN MARKL POSVAĐALE UOČI VENČANJA? Isplivali neverovatni detalji!

Podeli vest

Detalji iz kraljevske porodice ne prestaju da intrigiraju javnost. O odnosu Kejt Midlton i Megan Markl često se polemisalo i spekulisalo, a sada su otkriveni detalji njihove svađe

Naime, Kejt Midlton je ostala u suzama nakon što je Megan Markl uporedila princezu Šarlot sa ćerkom svoje drugarice Džesike Malrun tokom probe deveruša uoči kraljevskog venčanja princa Harija i Megan Markl u maju 2018. godine.

U svojoj novoj knjizi "Osveta", Tom Bauer tvrdi da su mu neimenovani izvori rekli da se Kejt Midlton i Megan Markl nisu složile oko dužine poruba haljine princeze Šarlot kao i oko toga da li bi deveruše trebalo da nose hulakopke.

On tvrdi da je Meganino insistiranje podržala njena najbolja prijateljica Džesika Malrun, a Kejt je navodno bila pogođena jer je Megan jeftino uporedila princezu Šarlot sa ćerkom svoje prijateljice.

Foto: AP/Photo

Ovo je druga verzija događaja za koji se prvi put saznalo tokom 2018. godine, kada je do javnosti stigla informacija da je Megan rasplakala Kejt tokom svađe oko haljina za deveruše.

Ipak, vojvotkina od Saseksa se kasnije nije složila u intervjuu koji je dala Opri Vinfri tvrdeći da je sve bilo obrnuto.

- Ona (Kejt) je bila uznemirena zbog nečega, a nakon toga se izvinila. I donela mi je cveće - kazala je Megan.

- To nije bila konfrontacija i zapravo mislim da nije fer prema njoj da ulazim u detalje jer se izvinila. Ono što je bilo teško prevazići jeste da su mene krivili za nešto što ne samo da nisam uradila već se meni dogodilo - kazala je tada Megan kod Opre.

Ipak, autor biografije insistira da je bio nepristarasan iako su za njega govorili samo ljudi koji ne vole Megan.

Foto: Harpo Productions/REUTERS

Megan Markl u gostovanju kod Opre Vinfri

- Prilično je jasno stavila do znanja svojim prijateljima da ne razgovaraju sa mnom i nisam uneo nikakve stvari koje nisu istinte - branio je svoju knjigu Bauer.

U knjizi on je takođe otkrio kako je Kejt bila umorna nakon rođenja princa Luisa, a uoči venčanja, dodajući da su je dodatno iritirale optužbe da Megan navodno maltretira osoblje.

On dalje piše kako je Kejt bila previše umorna kako bi se izborila sa neslaganjem oko toga da li deveruše treba da nose hulahopke, ali je na kraju smatrala da treba da se pridržavaju protokola.

Fotografije sa venčanja Megan i princa Harija prikazuju šest deveruša golih nogu, dok su na venčanju Vilijama i Kejt deveruše nosile hulahopke.

BONUS VIDEO:

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17