• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/N.L.

24.07.2022

18:08

Počela je njihova vladavina! ASTROLOG otkriva zašto je LAV NAJBOLJI ZNAK!

Zanimljivosti

Počela je njihova vladavina! ASTROLOG otkriva zašto je LAV NAJBOLJI ZNAK!

Podeli vest

Lav je peti znak Zodijaka. Pored toga što je vatreni znak, on je i muški znak, pa su zato svi Lavovi i Lavice srčani i ne prezaju ni od čega, kaže Jovana Vilimonović

Može se reći da ne samo da je Lav kralj džungle, on je kralj i Zodijaka. Sunce je njegova vladajuća planeta, a to znači da uvek mora da bude u centru pažnje, kaže astrolog Jovana Vilimonović i otkriva zašto je Lav najbolji znak.

Voli da je u centru pažnje

lav voli da je u centru pažnje. Neko će reći da to i nije neka prednost, ali u nekim slučajevima sigurno jeste.

Foto: pexels.com

Lav se uvek trudi da bude zanimljiv

- Lav uvek zna kako da neke birokratske stvari završi najbrže moguće, kako da dobije najbolji sto u restoranu. Njemu je čak i dovoljno da se lepo obuče i da svi gledaju u njega, a svi mi ponekad to želimo. Da smo u centru pažnje. Učite od Lava kako to da postignete - savetuje astrolog.

Zabavan je

Sa Lavom je uvek zabavno i on se trudi da ne opterećuje druge svojim problemima. Uvek se trudi da bude zanimljiv, da ispriča na najdramatičniji način čak i dogodovštine iz taksija, tako da je uživanje slušati ga, dodaje Jovana. Ako ste u takvom društvu, zabava je zagarantovana.

Zna šta želi

Lav nikad nema probleme da donese neku odluku i tačno zna šta hoće i kako to da ostvari.

Foto: Shutterstock

Ka ciljevima ide bez dileme

- Nikad mu ne stajte na put jer će vas sigurno skloniti kao svaku prepreku. Uporan je i ne odustaje ako mu je nešto bitno. Ide pravo do cilja, ako je to na njegovoj listi prioriteta - sugeriše astrolog.

Odan prijatelj

Lav je uvek odan. On provodi vreme samo sa ljudima koji su mu bitni.

Foto: Pixabay

Odan je prijatelj, lako prašta, ali ne i kada izigrate njegovo poverenje

- Bira društvo i ako izdvoji vreme za vas znajte da ste mu bitni i da mu je sigurno stalo do vašeg mišljenja. Nije zlopamtilo, zna da oprosti, ali ne i da zaboravi šta se desilo sa nekim starim prijateljstvima. Poštuje druge i očekuje to isto od drugih. Ako izigrate njegovo poverenje, više nikad ništa neće biti isto - upozorava Jovana. 

Ima samopouzdanje 

Lav je vrlo ponosan i voli da hvali sebe i da ga drugi hvale. On čak i traži pohvalu.

- Ima veoma idealizovanu sliku o sebi i voli sebe. Zato i ne dozvoljava da mu neko kaže kako nije najbolji u svemu, u apsolutno svemu. On nosi nevidljivu krunu na glavi i ponaša se kao da vlada svetom. Istina je da dobro vlada sobom i da zna svoje kvalitete - zaključuje astrolog.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija