• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2022

08:41

ŽIVOT MU JE KAO FILM! Robert De Niro ima ŠESTORO dece, ćerka mu NOSI SRPSKO ime, a ono što je saznao o OCU zauvek ga je PROMENILO

reuters

Zanimljivosti

ŽIVOT MU JE KAO FILM! Robert De Niro ima ŠESTORO dece, ćerka mu NOSI SRPSKO ime, a ono što je saznao o OCU zauvek ga je PROMENILO

Podeli vest

Jedan od najboljih holivudskih glumaca Robert De Niro (78) ne samo što ima neverovatnu glumačku karijeru iza sebe, nego i buran život. Popularni glumac ima šestoro dece, a zbog filmskih uloga je učio da svira saksofon, ugojio se 25 kilograma, ali i vozio taksi

Majka Virginia Admiral bila je slikarka, a otac Robert slikar i pesnik. Njegovi roditelji rastali su se kad je imao samo 2 godine jer je otac navodno shvatio da je homoseksualac.

Poznato je da holivudski glumac Rober De Niro voli Srbiju, a njegova ćerka nosi naše ime i zove se Drina. Ime je dobila po knjizi Ive Andrića "Na Drini ćuprija".

Zahtevne uloge

Zbog filma "Njujork, Njujork" glumac je je morao da nauči da svira saksofon, a takođe se ugojio 25 kilograma da bi što autentičnije odigrao ulogu boksera u filmu "Razjaren bik".

Dijagnostifikovan mu je rak prostate 2003. godine, a kolege i prijatelji slali su mu brojne poruke podrške. Lečio se i vratio radu pa snimio još nekoliko filmova.

Foto: AP/Photo

Robert de Niro je legendarni glumac

Jedna od najluđih stvari koja mu se dogodila je bila je kad je javno navedeno njegovo ime u istrazi o lancu prostitucije u Parizu.

Voli Srbiju

Poznato je da Robert voli Srbiju, a njegove dogodovštine sa putovanja sa prepričavaju i dan danas.

Pričalo se da je kao student upoznao Jugoslaviju, a u jednom hotelu ča i poveo kolo pred okupljenim novinarima.

Tada je kroz Srbiju putovao auto-stopom.

"Nisam imao para, pa sam zaustavljao kamione na putu. Hteo sam da stignem do Beograda. Jedan kamiondžija dovezao me je do glavnog trga u Nišu i tu me ostavio. Padala je kiša, smračilo se, a ja sam se našao sam u nepoznatom gradu, usred noći. Ipak, želeo sam da osetim kako pulsira život u Nišu. Nisam se osećao drugačijim od sveta oko sebe. Farmerke, majica, ranac na leđima, nešto para u džepu..."

Navija za Novaka Đokovića

De Niro je takođe poznat kao veliki navijač Novaka Đokovića, a bio je u loži našeg tenisera u Njujorku.

 - Sećam se vremena kad sam bio u Beogradu. To je bilo sjajno, zaista izuzetno. Grad je dobro izgledao. Siguran sam da je i danas isti, ako ne i lepši. Bilo bi zaista lepo biti tamo i snimati film. Ne znam kakve su šanse za to sada, ali moglo bi da se desi. Možda sam delom Srbin "- rekao je Robert svojevremeno i dodao da je "Đoković sjajan momak".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!
Politika

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!

Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa kako bi građani mogli da zaštite svoja prava u sudskim postupcima u razumnom roku.

30.04.2024

15:42

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija