• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.08.2022

18:35

LEGAO U FRIŽIDER, PA ŠOKIRAO SVE! Slavni glumac iznenadio publiku OVIM potezom! (VIDEO)

Zanimljivosti

LEGAO U FRIŽIDER, PA ŠOKIRAO SVE! Slavni glumac iznenadio publiku OVIM potezom! (VIDEO)

Podeli vest

Slavni glumac Džejson Momoa ušao je u frižider kako bi se rashladio, a snimkom je oduševio žensku populaciju

Po mišljenju mnogih dama, jedan od najlepših glumaca današnjice upravo je Džejson Momoa (42). On je stekao širu popularnost ulogom Droga u hit seriji “Igra prestola”, posle čega je dobio i glavnu ulogu i zaigrao novog Marvelovog junaka, “Akvamena”.

Momoa i njegova izabranica, 12 godina starija glumica Lisa Bonet iznenadili su javost kada su početkom godine odučili da stave tačku na svoj brak dug 4 godine i vezu koja je trajala čak 16 godina. Par ima i dvoje dece, ćerku Lolu (14) i sina Nakou-Volfa (13), a Džejson je postao očuh Lisinoj ćerki, glumici Zoe Kravic, koju je dobila s muzičkom zvezdom Lenijem Kravicom.

Glumac je tokom udarnog talasa tropskih vrućina spas našao u ledomatu kod prijatelja. Ne znamo kakvu je sve obuku morao da prođe kao Drogo ili Akvamen, ali izgleda da mu je boravak u otopljenom ledu itekako prijao.

Obožavataljke su reagovale kao začarane, svaka druga poruka je bila u vidu sadržaja da bi volele da budu komad leda. Momoa ima više od 17 miliona pratilaca od koga su većinom žene, a objava je dobila neverovatnih pola miliona sviđanja za svega dan i na više hiljada komentara.

- Nikada nisam poželela da budem u ledomatu do danas! -

- O moj bože!!! Potrebna mi je kafa i osveženje -

- Nikada od života ne bih tražila više, sem da budem parče leda u tom ledomatu sada -

- I ja nikada ranije nisam poželela da budem parče leda, do sad! -

- Najlepši glumac na svetu! -

- Dragi bože, i ja imam ledomat i bila bih počastvovana da te ugostim u njemu - pisale su pomahnitale obožavateljke.

- Ovako mora da raj izgleda, a Momoa je sam bog! -

Džejson je rodom sa Havaja, a javnost je i pre nekoliko dana iznenadio kada se tokom leta upravo za havajska ostrva obukao kao stjuart i putnicima delio vodu. Kabinsko osoblje mu je, na njegov zahtev, dalo kolica sa osveženjem, a glumac je dodatno zadenuo cvet za uho i pojavio se pred iznenađenim putnicima na letu za Honolulu.

Na Instagram profilu Momoa je objavio video iz aviona, a nije bilo potrebno mnogo vremena da snimak postane apsolutni hit.

- Dobar dan, ja sam Džejson Momoa, želite li izvorsku vodu iz višekratne, aluminijske flašice? - pitao je glumac putnike pre nego što bi im dao flašicu sa vodom.

Ideja ovakvog postupka je bila da osvesti turiste koji dolaze na Havaje o tome kako je ta destinacija dom brojnim životinjskim i biljnim vrstama i da treba dobro da razmisle da li će sa sobom poneti jednokratne plastične boce ili aluminijumske flašice koje mogu da dopunjuju vodom i tako očuvaju prirodu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija