• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

21.08.2022

14:21

PROCURILE SLIKE NOVOG VENČANJA DŽENIFER I BENA! Pevačica blistala u Ralf Loren venčanici, a glumac nije skidao OSMEH! (FOTO)

Reuters

Zanimljivosti

PROCURILE SLIKE NOVOG VENČANJA DŽENIFER I BENA! Pevačica blistala u Ralf Loren venčanici, a glumac nije skidao OSMEH! (FOTO)

Podeli vest

Dženifer Lopez i Ben Aflek su imali još jedno bajkovito venčanje u Džordžiji, uz porodicu i prijatelje

Dženifer Lopez i Ben Aflek su se po drugi put venčali, okruženi porodicom i prijateljima.

Ceremoniju su održali mesec dana nakon što se slavni par, poznat kao "Benifer", venčao u kapeli u Las Vegasu.

Njihovo drugo venčanje održano je u subotu u zgradi glumca i reditelja Afleka u Džordžiji vrednoj 8,9 miliona dolara, a fotografije iz vazduha koje su procurile na Internetu, prikazuju par kako šeta belim tepihom i grli se na snežno belom oltaru.

Lopez (53) je nosila venčanicu Ralf Loren, sirena modela, sa efektnim dugim velom, dok je njen suprug, Aflek (50) izgledao elegantno u belom smokingu, crnim pantalonama i crnoj leptir mašni.

Oni su privatnim avionom stigli na aerodrom u blizini mesta venčanja, navodi DailyMail.

Aflekov brat glumac Kejsi (47) je navodno odbio poziv na venčanje, zbog roditeljskih obaveza u Los Anđelesu.

Međutim, nekoliko poznatih ličnosti sa A liste je navodno prisustvovalo svečanosti, uključujući glumce Meta Dejmona i Džejsona Mjuza i reditelja Kevina Smita.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija