• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2022

12:22

TELOHRANITELJ BREDA PITA I ANĐELINE DŽOLI RAZVEZAO JEZIK: Nisam mogao da IZDRŽIM više! Nisu GLUPI, ali zbog sveta u kojem žive....

Zanimljivosti

TELOHRANITELJ BREDA PITA I ANĐELINE DŽOLI RAZVEZAO JEZIK: Nisam mogao da IZDRŽIM više! Nisu GLUPI, ali zbog sveta u kojem žive....

Podeli vest

Mark Bili Bilingem, služio je 27 godina u Britanskoj specijalnoj vazdušnoj službi, a vojska ga je preporučila Bredu Pitu i Anđelini Džoli, tako da je 18 meseci radio kao njihov telohranitelj. On priznaje da mu je rad za bivše supružnike bio nešto najteže u životu

Bilingem je 18 meseci bio obezbeđenje popularnog para, a sada je konačno otkrio zbog čega nije duže mogao da radi za njih.

U medijima se ovih dana pojavio izveštaj FBI o Bredu Pitu, jer ih je Anđelina tužila zbog toga što su odbili da sprovedu do kraja istagu protiv njenog bivšeg muža. Ovom prilikom pojavile su se i slike modrica koje je Anđelina zadobila u avionu sa Bredom 2016. godine.

Foto: Reuters

Zabrinuti zbog dece

 - Bio sam šef obezbeđenja Breda i Anđeline. Vojska me je preporučila, a Endži i Bred su veoma zabrinuti oko toga ko se približava njihovoj deci. Bilo je jasno od početka da imamo veliku hemiju i verovali su mi sa decom -  priseća se Bilingem.

Pojedine osobe su mogle iz daljine da gledaju njihovu decu, ali nisu smeli da ih dodirnu. Bilingem bi ih vodio na plivanje i postao im je drugi otac, a u tom periodu Anđelina Džoli i Bred Pit su imali zastrašujuću situaciju sa uhodom dok je on radio za njih.

 - Endži je snimala u gomili i svi su imali osmehe na licima osim jednog momka. Izgledao je ljutito. Nekoliko dana kasnije smo krenuli sa snimanja i ovaj tip je trčao niz puteve sa fotografijama koje je trebalo potpisati -  dodao je on.

Džoli je htela da izađe iz vozila, ali ju je Bilingem odbio.

"Otišla sam po fotografije i odnela joj ih. Ona je rekla: Vau, ovo su lične fotografije. Pratio je Endži širom Sjedinjenih Država. Za mene je to bio klasik Džona Lenona. Kad god je bila sama na slikama, on se smejao; onda kad god je bila sa Bredom, imao je ovaj ljutiti izraz na licu ."

Foto: Reuters

Bred i Anđa

Imidž Džoli-Pit

Obezbeđenje je takođe imalo zadatak da sačuva imidž dece Džoli-Pit.

 - Ne radi se toliko o fizičkoj strani, već više o socijalnoj strani. Morao sam da se uverim da je njihov imidž zaštićen, da su pravilno obučeni i da ne rade gluposti koje bi mogla da snimi kamera -  objasnio je on.

On je otkrio da je pojedinim stvarima bio iznenađen, kao što je nedostatak zdravog razuma.

 - Bilo mi je ludo kada bi mi postavljali pitanja poput: Kako da odem do tog bara? i Šta treba da uradim da bih stigao tamo? Nisu glupi, ali zbog sveta u kome žive jednostavno tako nešto nisu radili dugo. To mi je bilo čudno - objasnio je on.

Bilingem je dodao da posao nije bio neprijatan, ali da se osećao odvojenim od svoje dece i da je zbog toga bio prinuđen da da otkaz.

 - Nikada nisam imao privatni život. Bio sam iscrpljen. Izgubio sam pravac u sopstvenom porodičnom životu -  rekao je telohranitelj, prenosi Your Tango.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OBJAVLJENE ŠOK FOTKE! Ovako izgledaju MODRICE Anđeline Džoli - Bred Pit je ZGRABIO za ramena, ona zadobila POVREDE LEĐA i VRATA (FOTO)
Ljubav

OBJAVLJENE ŠOK FOTKE! Ovako izgledaju MODRICE Anđeline Džoli - Bred Pit je ZGRABIO za ramena, ona zadobila POVREDE LEĐA i VRATA (FOTO)

Kao bomba je odjeknula vest da je glumica Anđelina Džoli pod lažnim imenom "Džejn Do" podigla optužnicu protiv FBI jer su agenti američke obaveštajne službe odbili da sprovedu do kraja istagu protiv njenog bivšeg muža Breda Pita zbog obračuna koji se dogodio u privatnom avionu 2016. godine. Sada su objavljene fotografije Anđelininih modrica koje je dala na uvid FBI

20.08.2022

09:14

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija