• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

24.08.2022

18:14

ČAK 3 VENČANICE NA DRUGOJ CEREMONIJI! Ovo su sva izdanja Dženifer Lopez - lepšu mladu niste skoro videli! (FOTO)

printscreen

Zanimljivosti

ČAK 3 VENČANICE NA DRUGOJ CEREMONIJI! Ovo su sva izdanja Dženifer Lopez - lepšu mladu niste skoro videli! (FOTO)

Podeli vest

Dženifer Lopez i Ben Aflek su imali još jedno venčanje, a za tu priliku je pevačica promenila čak tri venčanice, koje potpisuje Ralf Loren

Dženifer Lopez i Ben Aflek su se pre mesec dana venčali u Las Vegasu, a detalje ceremonije i fotografije, pevačica je tada podelila sa svojim pretplatnicima na "On the Jlo", ističući da je sve bilo baš onako kako je zamislila:

- Uradili smo to. Ljubav je divna. I kako ispada, ljubav je strpljiva. Dvadeset godina strpljiva.

Tačno ono što smo želeli. Sinoć smo odleteli u Vegas, stajali u redu za dobijanje dozvole, zajedno sa još četiri para, svi čineći isti put ka svetskoj kapeli za venčavanje. Iza nas su se dva čoveka držala za ruke i držala jedan drugog. Ispred nas, mladi par koji je putovao tri sata od Viktorvila, na ćerkin drugi rođendan, svi želeći istu stvar, da nas svet prizna kao partnere i da izjavi našu ljubav svetu, kroz starinski i skoro univerzalni simbol braka - napisala je između ostalog Dženifer. 

 

 

Ona se i ovaj put oglasila preko njenog njuzletera, podelivši sa pretplatnicima ekskluzivne fotografije sa drugog venčanja.

Tom prilikom je promenila čak tri venčanice, a svaku potpisuje Ralf Loren:

- Haljine su bile san snova. Hvala ti Ralfe - napisala je pevačica, obećavši da će uskoro podeliti još nekoliko fotografija.

Evo kako je izgledala:

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moze i vise

pre 1 godinu

samo 3 vencanice! Pa trebalo je da svadba traje 7 dana, to bi bilo 21 vencanica. Ovako, ustedela........... bas cicijasi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija