• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2022

13:17

POTPUNO GOLA! Kejt Mos se skinula i ušla u vodu - POTOP na Instagramu (FOTO)

Reuters

Zanimljivosti

POTPUNO GOLA! Kejt Mos se skinula i ušla u vodu - POTOP na Instagramu (FOTO)

Podeli vest

Poznata manekenka Kejt Mos (48) koja je poznata po svom burnom životu, iznenadila je fanove na Instagramu kada je objavila video u kojem se vidi da je potpuno gola

Kejt Mos ima svoju agenciju za modele. Ona se povuka iz sveta mode, ali i dalje iznenađuje fanove svojim potezima na mrežama.

Manekenka je rešila da lansira svoju liniju kozmetičkih proizvoda, pa je za tu priliku rešila da se razgoliti.

SNIMAK VIDEA MOŽETE DA POGLEDATE KLIKOM NA OVAJ LINK.

Ovo nije prvi put da Kejt Mos pozira naga. I pre nego što je stavila tačku na karijeru modela, mogli smo da je vidimo u raznim modnim editorijalima kako pozira bez odeće.

 

 

Tako je 2017. godine pozirala za brend "Calvin Klein", promovišući njihove nove komade veša.

Kejt je u julu progovorila je o fotografija iz 2005. godine na kojima je ceo svet video da je uzimala kokain, zbog kojih je izgubila vredne ugovore, ali ne i starateljstvo nad ćerkom Lilom. 

- Bilo mi je zlo i bila sam ljuta jer su drogu uzimali svi koje sam poznavala - rekla je britanska manekenka nedavno u jednom od retkih intervjua.

- Bilo je vrlo licemerno što su se fokusirali samo na mene i pokušali da mi uzmu ćerku - dodala je Kejt, a prenosi Guardian.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija