• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.09.2022

17:44

ŠTA JOJ SE DESILO SA LICEM? Popularna pevačica promenila lični opis - NIKO NE MOŽE DA JE PREPOZNA! (VIDEO)

Evan Agostini/Invision/AP

Zanimljivosti

ŠTA JOJ SE DESILO SA LICEM? Popularna pevačica promenila lični opis - NIKO NE MOŽE DA JE PREPOZNA! (VIDEO)

Podeli vest

Slavna pevačica Gven Stefani šokirala je publiku svojim izgledom tokom gostovanja u jednoj emisiji

Pevačica se, naime, drastično promenila i evdientno je da je mnogo toga korigovala na svom licu. Osim uvećanih usana, jasno je da je uvećala i jagodice, te uklonila podočnjake, izmenila zube, a nije bilo na odmet ni par tretmana botoksom, tako da pevačica više ne liči na sebe.

To su primetili i tviteraši koji ne mogu da veruju kako nekadašnja pevačica grupe "No Doubt" danas izgleda.

- Je li to zaista ona?; - Doslovno je neprepoznatljiva; -  Sada izgleda potpuno drugačije; - Njen sam obožavatelj celog života i nisam je prepoznao. Tako sam zbunjen; - Nikad ne bih pogodio da je ovo Gven Stefani, a da to nisu napisali - stoji u komentarima.

Inače, "večno mladi izgled" pevačice predmet je mnogih nagađanja tokom godina, ali zvezda nikada nije javno govorila o bilo kakvom estetskom zahvatu. Kad je 2016. godine gostovala u poznatom segmentu "Carpool Karaoke", voditelj Džejms Korden ju je pitao kako se to tačno "stari unazad", ali ona je vešto izbegla odgovor pripisavši svoj mladoliki izgled vezi sa sadašnjim suprugom Blejkom Šeltonom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija