• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

25.09.2022

08:39

GOSTI OSTALI GLADNI I BESNI! Pukla BRUKA na srpskoj svadbi - mladenci od svatova tražili ŠOKANTNU STVAR!

Zanimljivosti

GOSTI OSTALI GLADNI I BESNI! Pukla BRUKA na srpskoj svadbi - mladenci od svatova tražili ŠOKANTNU STVAR!

Podeli vest

Jedna od gostiju je ispričala kako su na svadbi porcije bile minimalne, a potom su ih terali da sami peru sudove

Koliko god želeli da se dobro provedete na nekoj svadbi, sitni pehovi se skoro uvek, kao po pravilu dešavaju. 

Međutim, to su uglavnom neke stvari koje se kasnije prepričavaju kao anegdote i uz koje se smejete i rado ih se sećate. 

Na žalost, postoje i situacije poput ove, koju je na društvenoj mreži Redit podelila jedna korisnica, koje vas prosto ostave bez teksta. 

Ona je otkrila kako je prisustvovala jednoj svadbi gde su gosti praktično ostali gladni:

- Oni su izbor i količinu hrane sveli na minimum jer, naravno, nisu imali novca, tako da su neki gosti ostali gladni - napisala je ona.

Foto: Pixabay

mladenci

Ipak, ukoliko ste pomislili da je to najgore što se dogodilo, prevarili ste se. Gore od toga jeste da su ona i devetoro drugih gostiju, od mladenaca su dobili zadatak da operu sudove nakon slavlja!

Naravno komentari su odmah počeli da se nižu, a mnogi nisu verovali da se ovo zaista i dogodilo:

- Ne znam kako im nije bilo glupo da to traže od gostiju - komentar je jedne žene, dok je druga dodala da nikada ne bi pristala na tako nešto, po cenu da se mladenci naljute.

Žena koje je bila gošća na ovoj svadbi otkrila je i da su se mladenci razveli posle tri godine braka, zbog finansijskih problema i dugova.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 1 godinu

Pa zato su i tražili da sami perete jeste li dosli da se nazderete ili da uveličanje događaj.A da ste dali svi veću kovertu možda se i nebi razveli ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija