• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.10.2022

17:51

BOGATAŠICA NUDI 10.000 DOLARA ONOME KO PRONAĐE NJENOG PSA! Paris Hilton očajna zbog izgubljenog ljubimca!

printscreen instagram

Zanimljivosti

BOGATAŠICA NUDI 10.000 DOLARA ONOME KO PRONAĐE NJENOG PSA! Paris Hilton očajna zbog izgubljenog ljubimca!

Podeli vest

Slavno naslednica eksluzivnog lanca hotela Hilton, Paris Hilton, izgubila je čivavu Dajmond bejbi, a onda je i policiju podigla na noge, te je pokrenula najveću potragu za psom

Paris Hilton ponudila je 10.000 dolara nagrade onome ko pronađe njenog izgubljenog psa rase čivava. Šestogodišnja ženkica nestala je pre 20 dana i stručnjaci za nestale ljubimce sumnjaju da je kujica postala plen divljih kojota koji haraju holivudskim brdima. Uprkos tome, očajna Paris ne odustaje od potrage za ljubimicom koju zove svojom ćerkom.

Armija tragača

Pas po imenu Dajmant bejbi nestao je 15. septembra iz dvorišta vile vredne više od 9 miliona evra. U tom trenutku bogata naslednica nije bila kod kuće, a sumnja se da je neko od njenih zaposlenih ostavio otvorenu kapiju i pas je izašao. Nakon što je saznala za nestanak ljubimice Paris je pokrenula najveću potragu za psom u istoriji Holivuda. Ne samo što je ponudila basnoslovnu nagradu, već je angažovala armiju detektiva za kućne ljubimce, prijatelje, šaptače psima, pa čak i vidovnjake kako bi ušli u trag nestalom psu. 

- Ne izgleda dobro. Bila je to najveća potraga za izgubljenim psom, ali ga nismo našli. Da je Dajmond bejbi oteta već bi se kidnaperi javili sa zahtevom za otkupnom. Ali poziva nije bilo. Bojim se da je pas postao žrtva divljih kojota koji lutaju holivudskim brdima. Zbog rekordnog toplotnog talasa koji je pogodio Los Anđeles viđeni su kako se spuštaju u stambene četvrti u potrazi za hranom. Bojim se da su se dokopali psa i da je Dajmond bejbi stradala - rekao je za britanske medije jedan od stručnjaka koji je uključen u potragu za nestalim psom bogate naslednice.

Očajna Paris

Paris nikad nije štedela na svom ljubimcu pa tako nije ni sada. Osim armije tragača angažovala je i firmu koja ima dronove kako bi pretražili oblast i pokušali da pronađu nestalu čivavu na osnovu toplotnih senzora. Ni takva potraga nije dala rezultate.

- Svako ko je imao i voleo svog kućnog ljubimca razumeće moju bol. Moje srce je slomljeno. U suzama sam i depresivna nakon njenog nestanka, kao da deo mene nedostaje i ništa neće biti isto bez nje. Bile smo nerazdvojne, ona je moja najbolja drugarica i uvek je bila uz mene. Dajmond bejbi mi je bila kao ćerka i što vreme više prolazi sve više sam zabrinuta, očajna i shvatam da su sve manje šanse da je nađem - napisala je Paris u podužem postu na Instagramu gde je postavila snimke svoje ljubimice. 

Dajmond bejbi imala je lagodan i luksuzan život uz bogatu naslednicu. Živela je u psećoj vili vrednoj 320.640 evra i nosila ogrlicu specijalno dizajniranu za nju optočenu dijamantima vrednu 40.000 evra.  

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija