• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

17.10.2022

11:59

SPASILA JE ĆERKU IZ KANDŽI SEKTE I DROGE! Mnogi nisu znali ovo o preminuloj glumici - postojalo je samo JEDNO REŠENJE!

Instagram/foreverangelalansbury

Zanimljivosti

SPASILA JE ĆERKU IZ KANDŽI SEKTE I DROGE! Mnogi nisu znali ovo o preminuloj glumici - postojalo je samo JEDNO REŠENJE!

Podeli vest

Glumica Anđela Lensberi preminula je 11. oktobra, a mnogi nisu znali da je u jednom periodu imala veoma težak život

Mnogi se ovih dana prisećaju uloga i uticaja na svet zabave čuvene glumice Anđele Lensberi, koja je preminula 11. oktobra. 

Pored toga, javljaju se i priče iz njenog privatnog života, a konkretno o ovome je i ona sama govorila u jednom intervjuu za DailyMail, 2014. godine. 

Šezdesetih godina prošlog veka, Lensberi je spasila svoju ćerku Deidre Šo od vođe sekte Čarlsa Mensona, nakon što je počela da se mota oko njega i njegovih sledbenika.

Lensberi i njena porodica živeli su u Malibuu.

Tokom 1950-ih, Lensberi je sa svojim mužem Piterom Šoom dobila dvoje dece, Deidre i Entonija Šoa. Kako je Lensberi objasnila porodica je živela u Malibuu u Kaliforniji.

- Moja karijera mi je bila važna, ali naša deca, Entoni i Deidre, uvek su bila na prvom mestu - rekla je, pre nego što je dodala:

- Pa, ja to tako kažem, ali možda sam snimala film u Parizu 12 nedelja, dok je Piter držao stvari pod kontrolom nazad u Malibuu. I to je bilo manje nego idealno. Ali u to vreme, sve žene koje su to mogle da priušte imale su nekoga da im pomogne da se brinu o svojoj deci. Čim sam dobila bebe, otišla sam na dijetu i vratila sam se poslu. Žao mi je zbog toga. Bila je to velika greška. Morate biti sa svojom decom.

Deidre se povezala sa Mensonom.

Lensberi je objasnila da su i Deidre i Entoni počeli da se drogiraju kao tinejdžeri.

- Počelo je sa kanabisom, ali je prešlo na heroin - rekla je ona za Dejli mejl. Deidre se takođe družila sa Mensonom i njegovim sledbenicima.

- Boli me što to kažem, ali u jednom trenutku, Deidre je bila u društvu sa gomilom koju je predvodio Čarls Menson. Ona je bila jedna od mnogih mladih koji su ga poznavali i bili su fascinirani. Bio je izvanredan lik, harizmatičan na mnogo načina, nema sumnje u to.

Menson ju je koristio za novac njene porodice.

Mensonov biograf Džef Guin govorio je za People 2017. godine, o povezanosti vođe kulta sa holivudskim zvezdama i njihovom decom. Rekao je da se Deidre "nikada formalno nije pridružila" porodici Menson, ali da je "bila jedna od brojnih mladih ljudi, koji su imali kreditne kartice roditelja, a ono što bi uradili je da bi pokupili ovu decu posle škole, a zatim krenuli u kupovinu."

Prema Guinu, Deidreina veza sa grupom prekinuta je kada je njena kreditna kartica prekinuta, mnogo pre ubistava 1969. godine koje su njegovi sledbenici izvršili za njega.

Lensberi je znala da mora nešto da uradi.

Lensberi je shvatila da mora nešto da uradi kako bi promenila put kojim su išla njena deca. Dakle, porodica se preselila veoma daleko - u Irsku.

- Rekla sam Piteru: Moramo da idemo. Tako smo podigli štapove i preselili porodicu u kuću koju sam našla u okrugu Kork. Privukla me je Irska, jer je to bilo rodno mesto moje majke, a to je bilo i mesto gde moja deca neće više biti izložena lošim uticajima. Tamo još uvek imam kuću koju pokušavam da posećujem barem jednom godišnje.

Lensberi je uzela slobodno vreme da bi bila sa svojom decom u njihovom novom domu.

- Odbijala sam svaki posao godinu dana i jednostavno sam čuvala kuću. Kupila sam knjige o kuvanju i naučila kako da pravilno kuvam. Bilo je to divno vreme u mom životu.

Njen plan je uspeo.

Lensberi je rekla da je preseljenje u Irsku pomoglo njenoj deci da poboljšaju svoje živote.

- Entoni se prilično brzo oslobodio svojih loših navika. Deidre je trebalo malo duže, ali se konačno udala i ona i njen muž sada žive u Los Anđelesu, gde imaju sopstveni italijanski restoran - rekla je svojevremeno glumica.

Danas Deidre ima 69, a Entoni 70. Entoni je penzionisani TV reditelj, koji je prvenstveno radio na seriji svoje majke, pod nazivom "Ubistvo, ona je napisala", prenosi bestlifeonline.com.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17