• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.10.2022

20:42

MAMI MUŠKE UZDAHE! Stručnjaci tvrde da ONA ima najidealnije telo! (FOTO)

APfoto

Zanimljivosti

MAMI MUŠKE UZDAHE! Stručnjaci tvrde da ONA ima najidealnije telo! (FOTO)

Podeli vest

Glumica i medijska ličnost Keli Bruk važi za ženu najidealnijih proporcija, otkrivaju stručnjaci

Ova Britanka ima dokazano najsavršenije telo po studijama Univerziteta u Teksasu iz 2016. godine. Prilikom istraživanja uzimani su u obzir parametri kao što su visina, težina, dužina kose, oblik lica i druge osobine. Keli je 2005. godine izglasana od muške publike magazina "For him" za ženu najpoželjnijijeg tela na planeti. Ona se pak u međuvremenu primetno ugojila poslednjih godina, ali to joj nije pomutilo slavu. Ukoliko ste mislile da ste izgubile na seksipili zbog dobijenih par kilograma viška, stvar je upravo obrnuta.

Brukova je visoka 168 cm i ima oko 68 kg. Iako se od mršavice s godinama pretvorila u ženu zanosnih oblina, ona i dalje redovno radi kao model i mami muške uzdahe. Upravo njen izgled postao je tema polemike na društvenim mrežama. Glavno pitanje išlo je u smeru toga da li uzor idealnog ženskog tela treba da bude dama punije građe. 

 

 

Tada su se podelila mišljenja, neki su bili razočarani takvim razvojem događaja, dok je ipak više bilo onih koji su se divili njenom prirodnom telu. Keli nikada nije skrivala da na društvenim mrežama koristi filtere i fotošop, a nedavno je o tome otvoreno progovorila. Ispričala je kako tačno zna na koji način će se fotkati da izgleda savršeno, a ističe da je i to varanje na neki način.

Brukova iza sebe ima niz veza sa poznatim muškarcima, ali i tri propale veridbe. Bila je tako u vezi sa glumcima Džejsonom Stejtamom i Bilijem Zejnom, kao i sa igračem ragbija Tomom Evansom i Britancem Dejvidom Mekintošom. Takođe 2 godine je izlazila sa ragbistom Denijem Siprijanijem.

Lepa Britanka konačno je rekla da dugogodišnjem partneru Džeremiju Parisiju sa kojim je u vezi od 2014. godine.

 

 

- Keli zna da je Džeremi njena srodna duša i da će ovo biti njeno jedino venčanje, pa je dala sve od sebe. Sve ih je koštalo više od pola miliona evra, ali za nju je to dobro potrošen novac - rekao je izvor blizak paru i dodao da je ovo venčanje sve što je Keli ikada želela. 

Par se pre dva meseca zavetovao na večnu ljubav u Italiji, rodnoj zemlji mladoženje, u lučkom gradu Ćivitavekija, poznatom po predivnoj, specifičnoj istorijskoj arhitekturi.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15