• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2022

14:16

DŽEJSON MOMOA UMESTO GAĆICA OBUKAO NEŠTO BEZOBRAZNO! Glumac izazvao HAOS na mrežama  - žene u TRANSU (VIDEO)

Zanimljivosti

DŽEJSON MOMOA UMESTO GAĆICA OBUKAO NEŠTO BEZOBRAZNO! Glumac izazvao HAOS na mrežama - žene u TRANSU (VIDEO)

Podeli vest

Glumac Džejson Momoa (43) izazvao je potpunu pometnju kada je na Instagramu objavio snimak sa pecanja, jer je obukao nešto što liči na donji veš

Jeste da je Džejson sa prijateljima pecao ribu, ali niko nije obraćao pažnju na to jer je obukao vezanu tkaninu, kakvu je nekada Tarzan nosio u filmovima.

 

 

To zapravo nisu kupaće gaće, nego bezobrazna tkanina koja je svima upala u oči. U jednom momentu glumac da okrenuo dok je pecao, a žene širom sveta mogle su da gledaju njegovu pozadinu.

Anketa

2018. godine Momoa proglašen je najseksepilnijim frajerom na planeti.

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tanita

pre 1 godinu

To nije 'ono sto je nekad nosio Tarzan', nego odeca urodjenika mnogih ostrva Polinezije, Mikronezije i ostalih skupina u Juznim morima (Samoa, Havaji, Tahiti). S obzirom da licno preferiram intelektualce, a divljake vidjam u dokumentarcima, nema nikakve sanse da padam u trans zbog necije gole guzice.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija