• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2022

18:00

NOSITE GLAVNI MODNI TREND ZA OVU ZIMU! Dominacija jakni sa ovčijim krznom (FOTO)

pexels.com

Zanimljivosti

NOSITE GLAVNI MODNI TREND ZA OVU ZIMU! Dominacija jakni sa ovčijim krznom (FOTO)

Podeli vest

Kaputi i jakne od ovčijeg krzna glavni su modni trend za ovu zimu! Ali za razliku od nekih sezonskih odevnih komada koji trendseteri obavezno nose da bi ispratili modni hit, ove jakne su "dva u jednom" - i lepo izgledaju i dobro greju!

Među modelima, od kratkih do dugih, najpopularniji su tzv. avijator ili pilotske jakne, koje su ime dobile zbog sličnosti s jaknama vojnih pilota.

Uz dodatak krzna na kragni i na rukavima, za zimu je odličan izbor ako imaju krzno i iznutra. Nose ih i muškarci i žene, po običaju u braon tonovima od svetlooker do boje čokolade, a po običaju, za žene postoji veći izbor boja, pa tako i mogućnost za kombinovanje.

Foto: pexels.com

Jakne

Jakna ili kaput s krznom odlično idu uz bilo koji model farmerki, a svi modeli će u takvoj kombinaciji izgledati skladno i opušteno, naročito ako odaberete neku živu nijansu, poput crvene ili krem. Stajling možete dopuniti patikama, grubim čizmama ili čak ugurati farmerke u čizme.

DA LI SE SEĆATE Šerifa Meklauda

Jakne sa ovčijim krznom '80-ih su se zvale meklaud jakne po liku iz serije "Šerif iz Njujorka", koji je nosio jaknu s reverima od krzna. Ova jakna je bila izrađena u svetlobraon boji od više većih komada kože koji su ušiveni i na prednjem i zadnjem delu.

 

 

Zanimljivo izgledaju i kombinacije ovih jakni sa mini-suknjama ili midi haljinama, posebno one od trikotaže.

 

 

Ni poznate dame nisu odolele ovom zimskom hitu - privatno ih nose na primer manekenke Irina Šajk i Žizel Bundšen.

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija