• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.11.2022

17:41

IMATE NEKOLIKO SASTOJAKA U FRIŽIDERU I NE ZNATE ŠTA DA NAPRAVITE? Oni imaju REŠENJE za vas - RECEPTI za svakoga (VIDEO)

Zanimljivosti

IMATE NEKOLIKO SASTOJAKA U FRIŽIDERU I NE ZNATE ŠTA DA NAPRAVITE? Oni imaju REŠENJE za vas - RECEPTI za svakoga (VIDEO)

Podeli vest

Zamislite da svaki put kada zavirite u frižider i skenirate šta od namirnica imate, odmah u glavi imate i recept uz pomoć kojeg će se sve te namirnice pretvoriti u ukusan obrok. Postoji sajt koji radi upravo to, traži da mu kažete šta imate od namirnica u ponudi, a on vam zauzvrat da recept

Svako od nas se bar jednom u životu susreo sa sastojcima u frižideru sa kojima ne zna šta da radi, pa se neko dosetio da napravi veb stranicu koja to radi.

 

@maattaa10 Jeste li znali? Uskoro jos bolji klipovi,nemoj da propustis??#fyp #foryou #balkan #didyouknow #maattaa10 ♬ original sound - Mata?

 

Namirnice su kategorizovane po grupama, hleb, konzervirani proizvodi, žitarice, mlečni proizvodi, tečnosti, meso, testenina, grickalice, voće, povrće, riba i morski plodovi. Sve što treba da uradite je da se dobro zagledate u frižider ili špajz i na sajtu odaberete one namirnice koje imate.

Foto: pexels.com

hrana

Kada ste odabrali sastojke i naredili mu da nađe recept, izlistaće nekoliko opcija, među kojima možete birati da li želite nešto što je za doručak, ručak, večeru ili užinu. Takođe, sugerisaće vam i koji sastojak fali da biste dobili baš takav obrok kakav je predložio.

U opisu svakog recepta nalaze se informacije o vremenu pripreme, kao i o broju kalorija, nivou ugljenih hidrata i proteina, što može biti veoma korisno za one koji vode računa. Svaki recept sadrži način pripreme i recepte koji su mu slični, kao i korisna iskustva onih koji su se u pripremi i degustaciji već oprobali. 

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija