• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

14.11.2022

08:04

DRUGARICA JOJ SMESTILA? Devojka podelila KAKO je otkrila da je dečko VARA - koristio stan na dan, a OVAKO je "PAO"!

Shutterstock

Zanimljivosti

DRUGARICA JOJ SMESTILA? Devojka podelila KAKO je otkrila da je dečko VARA - koristio stan na dan, a OVAKO je "PAO"!

Podeli vest

Devojka koja je sa svojim dečkom bila duže od godinu dana, otkrila kako je pomoću drugarice saznala da je on vara

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, devojka je otkrila na koji način je saznala da je dečko, s kojim je bila duže od godinu dana u vezi, vara:

- Moja dobra prijateljica izdaje stan na dan. Ja to nisam spominjala nikad momku s kojim sam provela nešto malo više od godinu dana, jer ja imam svoj stan i tu smo se viđali, nije nam bilo potrebno iznajmljivanje. Jednom, ona nije stigla da odnese ključ osobi koja je unajmila stan za taj dan, pa sam joj učinila uslugu i ja sam otišla ispred tog stana, da sačekam i predam ključ. Tamo me dočekao moj momak i neka cura. Uglavnom, ispostavilo se da je s njom preko 2 godine u vezi na daljinu, a paralelno je bio sa mnom - napisala je ova devojka, a mnogi su joj ostavili komentare, navodeći da joj je verovatno drugarica i smestila, želeći da joj pokaže šta dečko radi iza njenih leđa:

Foto: Shutterstock

preljuba

- To ti je ona namerno ostavila da odneseš, da vidiš.

- Tvoja dobra prijateljica je sve dobro znala.

- Drugarica ti je pametna, da ti je rekla da te vara, ne bi verovala, ovako si sama videla.

- Nadam se da si se zahvalila drugarici. Nije imala mu*a da ti kaže ovako, a možda joj ne bi ni verovala i ona bi ispala samo jedna u nizu ljubomornih drugarica. Ovako, devojka te poslala da vidiš ono što treba da vidiš, pa ako nećeš verovati svojim očima, ti nemoj. Pametno sa njene strane.

Šta vi mislite, da li je drugarica to namerno uradila ili je sve ipak samo slučajnost?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija