• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

30.11.2022

17:27

HVATAĆU GA NA TRUDNOĆU! Devojka otkrila da želi da "zarobi" bogataša preko deteta, a OVAKVE komentare nije očekivala!

Shutterstock

Zanimljivosti

HVATAĆU GA NA TRUDNOĆU! Devojka otkrila da želi da "zarobi" bogataša preko deteta, a OVAKVE komentare nije očekivala!

Podeli vest

Jedna devojka je na sajtu podelila sa čitaocima kako namerava da budućeg partnera, ukoliko bude bogat, "uhvati" na trudnoću

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, devojka je mnoge ostavila u čudu, kada je otkrila svoje namere.

Zapravo, ona je podelila sa čitaocima, kako namerava da, ukoliko naiđe na nekog bogatog čoveka, "zarobi" ga pomoću deteta:

- Ako naletim na bogatog, hvataću ga na trudnoću. Pošteno - napisala je jednostavno ova devojka, a onda su usledili komentari:

- Ako misliš da su bogati muškarci toliko glupi, onda ne znaš ništa o njima. Jedna je zatrudnela sa bogatim i onda on uz pomoć advokata uspe da je proglasi nepodobnom majkom i ona to dete više nikad nije videla. Moje mišljenje je da se svako treba petljati sa ljudima svog materijalnog statusa, manje boli glava.

Foto: Shutterstock

trudnica

- Svi bogati likovi imaju radar za takve kao što si ti. Mogu da te vide na kilometar i nanjuše. E sad, ako ti bogati samo menjaju devojke i jure tako milion devojaka, onda ti želim svu sreću da nađes baš takvog. Takvima uvek takva kao ti dođe glave. I oni to potpuno zaslužuju. A zaslužuješ i ti da budeš nevoljena i da ne voliš nekog, već da samo imaš pare. Za bolje i niste oboje. Siromasi na mentalnom nivou ste svakako. Smatraš da toliko malo zasluzuješ i tako malo u vidu para i treba da dobiješ.

- Sigurna sam da ćeš uspeti u svom naumu, jer sigurno imaš razlog zašto to želiš.Samo da te podsetim i bogastvo se brzo potroši, pogledaj sama situaciju, pa se zaleti. Srećno ti bilo.

- Bar je iskrena. A ne kao većina "eto desilo se", "mene ne interesuju njegove pare", "mi se volimo", "ovo dete je plod ljubavi", "slučajno se zakačilo". Samo budi svesna da se veliki deo ovakvih brakova završava razvodima, nasiljem u porodici, konstantnim proverama, praćenjem svakog koraka, ljubomorisanjem i svega sličnog. I svaki ovakav muškarac ima njuh za ove i slične i spremne predbračne ugovore. Lupajte mi minuse, al sam iskrena.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija