• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2022

14:50

NE ZNATE KAKO DA SE NAŠMINKATE ZA PROSLAVU? Šminkerka Vila R. otkriva ŠTA JOJ NAJVIŠE TRAŽE!

Privatna arhiva

Zanimljivosti

NE ZNATE KAKO DA SE NAŠMINKATE ZA PROSLAVU? Šminkerka Vila R. otkriva ŠTA JOJ NAJVIŠE TRAŽE!

Podeli vest

Spremate se za rođendan, izlazak ili novogodišnju noć, a ne znate kako da se našminkate? Šminkerka Vila R. za Informer.rs otkriva da su istaknute oči, pink nijanse i braon kombinacija boja, nešto sa čim nikada ne možete da pogrešite

Svaka sezona donosi novi trend. Ove zime, na čemu je fokus, za Informer.rs otkriva šminkerka Vila R., koja je sa nama podelila četiri najlepša i najmodernija "make up" izdanja.

1. Istaknute oči

Foto: Privatna arhiva

Istaknute oči

Ukoliko imate svetle oči najbolje ćete ih istaći sa crno-bež nijansama. Nema ništa lepše od zanosnog pogleda.

2. Eksperimenti

Foto: Privatna arhiva

Eksperimentišite

Devojke koje su otvorene za promenu, moraju da probaju ovaj pink "make up look", sa cirkonima. Ne možete da prođete neopaženo.

3. Prirodan izgled

Foto: Privatna arhiva

Svetle nijanse

Svetle nude nijanse su za sve devojke koje vole da izgledaju prirodno. Izgledaćete savršeno, a svi će misliti da vam ne treba mnogo truda da biste blistali.

4. Braon - sigurna varijanta

Foto: Privatna arhiva

Braon nijanse

Kada ne znate šta ćete, uvek igrajte na sigurno, sa braon kombinacijom boja. Ovaj izgled je za atraktivne devojke, koje žele da istaknu svoju lepotu, ali da ne preteraju.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija