• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2022

09:34

DENZEL VOŠINGTON žali što nije prihvatio ULOGU u hit FILMU: Bred Pit je završio kao glavni glumac (VIDEO)

Zanimljivosti

DENZEL VOŠINGTON žali što nije prihvatio ULOGU u hit FILMU: Bred Pit je završio kao glavni glumac (VIDEO)

Podeli vest

Malo ljudi zna da je glumac Denzel Vošington odbio glavnu ulogu u filmu "Sedam" koja je kasnije pripala Bredu Pitu

 - Ponudili su mi ulogu u filmu "Sedam". Odbio sam. Bred Pit je završio kao glavni glumac. Stvarno sam se zeznuo s tim. Uopšteno, nikad nisam bio od onih koji traže stvari. Ne zezam se -  rekao je.

 - Ima dovoljno uloga za mene i čini se da se pojavljuju dovoljno redovno. Otkako sam osvojio Oskara, dobijam više ponuda iako među njima ima i mnogo smeća. Uvek je teško pronaći dobar materijal -  dodao je.

Oskarovac trenutno snima treći nastavak filma "Pravednik", koji bi trebalo da bude objavljen u septembru sledeće godine.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija