• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2023

12:15

GENIJALAN TRIK ZA SVE DOMAĆICE! Ovo NIKADA ne treba BACATI!

Zanimljivosti

GENIJALAN TRIK ZA SVE DOMAĆICE! Ovo NIKADA ne treba BACATI!

Podeli vest

Bacanje ostataka hrane nije prikladno. Sačuvajte svaki komad bilo kog voća i povrća, ubacite ga u zip kesicu i na taj način zadržite svežinu namirnica

Koliko puta vam se u životu desilo da ste iseckali preveliku količinu određenog voća, povrća ili bilo koje druge namirnice? Trenutak kada shvatite da ste preterali ujedno je i trenutak u kom počinje da vas obuzima osećaj griže savesti, jer verovatno razmišljate da će ti ostaci završiti u kanti za đubre.

Foto: www.freepik.com

Domaćica

Trik sa ostatkom hrane

Na primer, zamislite da vam je pretekla kriška limuna. Nema razloga da je bacite, a nema ni razloga da je ostavite u frižideru i pustite je da se osuši ili da istruli.

Predstavljamo vam savršen trik koji će sačuvati svaki komad bilo kog voća i povrća!

Foto: Pixabay

Biće vam potrebne samo zip kesice i najobičnije slamčice, pomoću kojih ćete napraviti vakuum neophodan za održavanje svežine.

Stvar je vrlo jednostavna, uzmite preostalu krišku limuna iz primer ili pak bilo koje drugo voće i povrće koje ste već načeli. Potom ga ubacite u zip kesicu, a zatim slamčicom izvucite preostali vazduh iz nje. Unutar kese će se stvoriti vakuum koji će zadržati svežinu namirnica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija