• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.01.2023

13:00

EVO KO ĆE NASLEDITI IMANJE ELVISA PRISLIJA! Nalazi se u Memfisu, drugi najposećeniji objekat posle Bele kuće (VIDEO)

AP/Photo

Zanimljivosti

EVO KO ĆE NASLEDITI IMANJE ELVISA PRISLIJA! Nalazi se u Memfisu, drugi najposećeniji objekat posle Bele kuće (VIDEO)

Podeli vest

Čuveno imanje Elvisa Prislija, Grejslend u Memfisu, naslediće njegove tri unuke posle smrti Lise Mari Prisli, jedine ćerke "kralja rokenrola".

Njene tri ćerke Rajli, Harper i Finli će postati naslednice ovog imanja, a njihov predstavnik je potvrdio da će Lisa Mari biti sahranjena u Grejslendu, pored sina Bendžamina, koji je izvršio samoubistvo 2020. godine, prenosi Gardijan.

U saopštenju na zvaničnom Tviter nalogu imanja Grejslend, porodica Prisli je objavila da je "šokirana i devastirana" iznenadnom smrću Lise Mari Prisli (54) koja je samo dva dana pre smrti prisustvovala dodeli nagrada Zlatni globus, gde je glumas Ostin Batler osvojio nagradu za ulogu njenog oca u filmu "Elvis".

 

 

Lisa Mari Prisli nasledila je imanje od svog oca nakon što je umro 1977. godine, kada je ona imala devet godina.

Kada je napunila 25 godina, dobila je puno vlasništvo nad imanjem, koje je pretvoreno u muzej, koji je navodno drugi najposećeniji objekat u SAD posle Bele kuće, sa više od 600.000 gostiju godišnje, prenosi Gardijan.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija