• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

30.03.2023

16:33

PREŠLA GRANICE PRISTOJNOSTI? Svekrva joj ušla u stan i uradila nezamislivo - "Meni je ovo previše!"

Shutterstock

Zanimljivosti

PREŠLA GRANICE PRISTOJNOSTI? Svekrva joj ušla u stan i uradila nezamislivo - "Meni je ovo previše!"

Podeli vest

Žena je otkrila da joj je, umesto samo da zalije cveće, svekrva oprala i prljav donji veš.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, žena je podelila svoju situaciju koju je imala sa svekrvom.

Zapravo, svekrva joj je oprala sav prljav veš, čak i intimne stvari:

- Da li sam ja se*onja što mislim da je svekrva prešla granice pristojnosti i oprala moj prljav veš?! Naime, otišli smo sa decom na more i ostavili ključ od stana svekrvi, da zaliva saksije. Uvek gledam da ostavim čistu kuću, jer u suprotnom će svekrva da je čisti i preuređuje! Svaki put kad joj ostavimo ključeve zateknem nove jastuke, stolnjak ili dekoraciju po njenom ukusu. Hajde, to mi je u početku bilo slatko, pa se samo zahvalim i kasnije sklonim sve što mi se ne svidi. Ali ovaj put je otvorila našu korpu za veš i oprala stvari iz nje! Popizdela sam, prvo pretura i pere moj donji veš (pored ostalih stvari), a zatim je oprala neke moje stvari koje nosim na hemijsko, oprala je ručno, nije se ništa s*ebalo, ali opet, mislim da je preterala sto je uopšte čeprkala po korpi za veš u mojoj kući?! Muž, pa čak i moja majka, kažu da nije ništa strašno, samo je htela da pomogne, ali lično mislim da je preterala? Meni je ovo previše zadiranje u privatnost porodice svog sina - napisala je ova žena, a onda dobila i nekoliko komentara:

Foto: Shutterstock

svekrva

- Nema potrebe za svađom i prepirkama, jednostavno više nikad njoj ključ u ruke. Ako zamoliš da zaliva cveće - onda se samo to uradi. A ne pere se nekome veš i čisti stan zaboga, čak ni iz najbolje namere. Ne bi se čudila da vam pretura po stvarima, ormarima i sl.

- Pa nek ti onda i ne zaliva biljke.

- Ja bih joj se zahvalila. Moja meni dode i riba po stanu. Ja se opustila, pa ako joj smeta neka pere, ne tiče me se.

- Moja je tek biser. Bila kod nas u gostima, i ajde što uvek samo sve što dohvati trpa u mašinu i pere, nego mi je jednom rekla kako mojih gaćica ima mnogo manje nego muževljevih. Ispalo da ja ne menjam redovno veš, a ja svoje oprala dok je on bio na terenu, pa on posle kad doneo prljav veš, njegovih bilo više za pranje.

- Jesi glupa, pa manje posla za tebe. Meni moja ostavila haos, jer je obilazila renoviranje dok smo bili na odmoru, nije htela ni da izbaci smeće.

- Ja ne podnosim kada mi iko osim muža i dece nešto prčka po kući. Mislim, to su moje neke kompulsivne stvari, ali su moje i to je tako. Ne mogu zamisliti da mi netko pretura po korpi za veš i pere ga! Mislim da bih počela plakati iz frustracije.

Šta vi mislite o ovome, da li preteruje ili je u pravu?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kalesu

pre 1 godinu

Ova je još fino i prošla. Znam za slučaj jedne poznanice, koja se jednog jutra probudila u krevetu sa mužem, nakon što su te noći i vodili ljubav. Zaprepastila se kada je, bukvalno pored bračnog kreveta, ugledala svekrvu (koja je imala ključ od njihovog stana), kako ćutke stoji i vidi ih onakve, kakvi su mogli biti posle uzbudljive noći. Odlučila je tog momenta da je njihov brak završen.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija