• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.04.2023

14:55

ŠTENE MU IZGRIZLO NOŽNI PRST DO KOSTI! Nije ništa osetio, ali mu je tako spasio život! (FOTO)

Zanimljivosti

ŠTENE MU IZGRIZLO NOŽNI PRST DO KOSTI! Nije ništa osetio, ali mu je tako spasio život! (FOTO)

Podeli vest

Čoveku je štene buldoga izgrizlo prst, a zapravo je tako otkrio da je izgubio osećaj u stopalu i da je imao opasno začepljenje arterija.

Dejvid Lindzi (64) iz Kembridža nije ni slutio da će ujutru da se probudi sa oglođenim prstom, čak do kostiju. Kada je otvorio oči, imao je šta da vidi - svog sedmomesečnog buldoga kako mu žvaće prst na nozi, prenosi mirror.co.uk.

Penzionisanog građevinara je probudila njegova zapanjena žena, koja je samo vrisnula kada je videla krv na krevetu. Osim toga, štene buldoga, po imenu Harli, uspelo je da mu polomi i kost na nožnom prstu. 

Međutim, u svemu lošem ima i dobrog! Ispostavilo se da mu je užasni incident spasio život, jer su lekari zbog toga otkrili da je izgubio osećaj u stopalima, zbog dve začepljene arterije u nogama. Uprkos povredi, Dejvid, otac pet ćerki i deda jedanaestoro unučadi, ne planira da se reši nestašnog šteneta, jer mu je ono nenamerno spasilo život.

- Spavao sam na kauču kada je moja žena ušla i viknula da mi pas žvače nožni prst. Harli mi je skoro sažvakao ceo nožni palac, do kosti i slomio ga. Ali zbog svega toga otkrio sam da mi je stopalo potpuno utrnulo, nisam osećao ništa - kaže Dejvid, koji inače boluje od dijabetesa.

Tokom lekarskog pregelda u bolnici lekari su otkrili dve začepljene arterije koju su mogle celu nogu da mu dovedu u opasnost od amputacije, ako se dotok krvi ne vrati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija