• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

26.04.2023

20:10

POZVAO ME U BIOSKOP, PA DOŠAO SA DEVOJKOM! Studentkinja ispričala šokantnu situaciju u kojoj se našla - saletao me dobrih mesec dana!

Shutterstock

Zanimljivosti

POZVAO ME U BIOSKOP, PA DOŠAO SA DEVOJKOM! Studentkinja ispričala šokantnu situaciju u kojoj se našla - saletao me dobrih mesec dana!

Podeli vest

Devojka je podelila čudnu stvar koja joj se dogodila, kada je dečko koji ju je pozvao na sastanak, na isti došao sa svojom devojkom.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, devojka je podelila neobičnu situaciju u kojoj se našla:

- Saletao mene kolega sa faksa dobrih mesec dana... Ja se nešto femkala, te sviđao mi se te nije i na kraju odlučim da mu pružim priliku. Pozove me na sastanak, ali predloži da umesto na piće idemo u bioskop. Samo što sam ja stigla ispred bioskopa, pojavljuje se on, ali sa nekom devojkom. Kaže on meni: "Moja devojka je imala želju da te upozna, toliko sam joj pričao o tebi. Je l' nemaš ništa protiv da i ona sa nama gleda film?". Ja zatečena, samo što nisam pala u nesvest. Pogledamo mi taj film i onda brzinski odem kući. Nikada mu se više nisam javila i on me sve ispitivao na faksu što ga kuliram na poruke - napisala je ova devojka i dobila nekoliko komentara:

Foto: Shutterstock

bioskop

- Postoje dve opcije. Ili je devojka skontala da se muvate, pa je on pokušao da se opravda kako si samo drugarica, pa ju je poveo kao da dokaže da ništa ne krije. Ili druga opcija da te nije muvao, nego da si pogrešno to protumačila. Mada pre mislim da je opcija br 1.

- Treća opcija, trojka.

- Pristojnost si pomešala sa flertom. Dešava se.

- Ali ovi debili koji misle da je pogrešno protumačila. Dokle ide to pravdanje muških gluposti, strašno. Šta ima pogrešno da protumači, lik je zvao na sastanak. Ne zoveš rendom poznanike na sastanak, nego onoga ko ti se sviđa u ljubavnom smislu. Kako ste glupi.

- Jedna od mogućnosti je takođe da mu to nije stvarno devojka, možda je samo zamolio prijateljicu da mu glumi devojku da te spusti, pošto si se femkala. Možda je mnogo sujetan, ko zna, ima svakakvih ljudi.

- Hteo te za ljubavnicu, al mu propade plan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17