• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

22.05.2023

16:26

SAVRŠENA PUNĐA U SAMO PAR POTEZA: Sve što vam je potrebno su gumica i štipaljka (VIDEO)

Instagram/ averkievatatiana

Zanimljivosti

SAVRŠENA PUNĐA U SAMO PAR POTEZA: Sve što vam je potrebno su gumica i štipaljka (VIDEO)

Podeli vest

Napraviš rep, obmotaš kosu oko štipaljke i već imaš najlepšu punđu napravljenu za tren oka.

 

 

Sigurno vam se nekoliko puta desilo da želite da napravite nešto od kose, ali jednostavno nemate ideju ili smatrate da vam je potrebno ko zna koliko šnalica i ukosnica da bi ona ličila na nešto.

Devojke često prave razliku između frizure koje će nositi kada idu sa drugaricama na opuštenu kafu ili s druge strane na neku proslavu.

Međutim, jednu frizuru koju možete nositi u svakoj prilici, takođe možete i napraviti koristeći samo dve stvari. Naravno, govorimo o punđi i to onoj koja se pravi zahvaljujući gumici za kosu i štipaljci.

Bukvalno vam neće biti potrebno apsolutno ništa drugo.

Sve što ćete uraditi jeste da kosu vežete u visoki rep, a potom oko štipaljke obmotate kosu, kako biste dobile "lepeza" punđu.

Višak kose "ušuškajte" u štipaljku i to je to.

Naravno, znamo da je slika u ovom slučaju ipak bolja od reči, pa vam predlažemo da postupak pravljenja pogledate u snimku sa početka teksta.

Jedna influenserka Tatjana Averkieva, pokazala je na svom primeru koliko brzo možete napraviti ovu frizuru. 

Da li ćete isprobati?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija