• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.05.2023

17:18

IMA I TAKVIH Zvezde koje su prihvatile starenje, a odbile botoks i filere (FOTO)

EPAIMAGES

Zanimljivosti

IMA I TAKVIH Zvezde koje su prihvatile starenje, a odbile botoks i filere (FOTO)

Podeli vest

Njihov izgled i samopouzdanje inspirišu i pokazuju da autentičnost i prirodna lepota zrače mnogo više od bilo kakve veštačke intervencije...

Svet holivudskih slavnih ličnosti često je povezan sa savršenim izgledom, večnom mladošću i blistavim tenom. Međutim, postoje glumci koji su odlučili da prirodno stare, te odbijaju pomoć botoksa i filera kako bi očuvali svoj autentičan izgled. Ove glumice ne samo da su hrabro prihvatile proces starenja, već izgledaju zapanjujuće i elegantno.

Kejt Vinslet

Kejt Vinslet, poznata po svom izuzetnom glumačkom talentu, takođe odbija botoks i filere. Ona ističe da želi da očuva prirodan izgled i autentičnost. U svojim ulogama, Kejt ostavlja snažan utisak, dokazujući da se lepota ne meri samo fizičkim izgledom.

- Imam bore koje nameravaju tamo da ostanu. Ne samo one s kojima se probudite ujutru i kažete: 'Oh, to će nestati za dva sata'. Ne, tamo su i tako je, kako je - izjavila je s dozom ponosa.

Helen Bonam Karter

Ova britanska glumica je poznata po svojoj jedinstvenoj i ekscentričnoj pojavi. Helen Bonam Karter ne prihvata veštačke metode pomlađivanja i bira da prirodno stari. Njen izgled i stil su inspiracija mnogima, potvrđujući da individualnost nema veze sa mladošću.

 

 

- Imate dva izbora. Možete da završite posao i izgledate čudnije. Ili ne radite ništa i izgledate starije. Mislim da je za mene jedini način da nastavim da ništa ne radim - objasnila je jednom prilikom svoj stav o injekcijama lepote.

Dru Barimor

Dru Barimor je još jedan primer glumice koja je odbacila botoks i filere. Ova talentovana glumica i producentkinja prihvata proces starenja i ohrabruje druge da budu zadovoljni svojim prirodnim izgledom. Njena harizma i autentičnost i dalje su prisutni, čineći je lepom i privlačnom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Los Angeles Times (@latimes)

 

- Svi će ostariti, stvari će ići na gore i to je u redu je, to je deo života. Mislim da muškarci samo treba da daju do znanja ženama da je starenje bezbedno i sjajno - rekla je ona.

Ema Tompson

Ema Tompson je britanska glumica koja je poznata po svojoj svestranosti i izvanrednom talentu. Ona ne podleže pritiscima veštačke mladosti i odbija botoks i filere. Ema pokazuje da autentičnost i prirodna lepota imaju moć da zasijaju u svakom dobu.

 

 

- Zašto bi to uradila sebi, jednostavno ne razumem. Iskreno mislim da je odsecanje dela sebe da biste ga stavili na drugo mesto kako biste izbegli da izgledate da radite ono što zapravo radite, a to je starenje (što je potpuno prirodno), oblik kolektivne psihoze - izjavila je.

Meril Strip

Ova legendarna glumica je poznata po svom izvanrednom talentu, ali i po odbijanju estetskih tretmana. Sa svoje 73 godine, Meril Strip je uzor mnogima i pokazuje kako starenje može da bude dostojanstveno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meryl Streep (@merylstreep)

 

- Morate da prihvatite starenje. Život je dragocen, a kada izgubite mnogo ljudi, shvatite da je svaki dan poklon - istakla je svojevremeno. 

Džodi Foster

Džodi Foster, slavna glumica i rediteljka, takođe je deo grupe glumaca koji prirodno stare. Ona ističe da želi da zadrži svoj prirodni izgled i da je ponosna na svoje bore. Džodi Foster je primer samopouzdanja i inspiracija mnogima.

 

 

- Plastična hirurgija nije za mene. Radije bih slušala komentare o tome ko sam, nego na temu kako se stidim onoga što jesam - izjavila je. 

Endi Mekdauel

Endi Mekdauel je američka glumica koja je odlučila da prirodno stari bez botoksa i filera, ali i farbe za kosu. Sa svojom elegancijom i šarmom, Endi pokazuje da je lepota više od mladosti i da autentičnost zrači bez obzira na godine.

 

 

- Želim da budem tu gde jesam i da izgledam u skladu sa svojim godinama - objasnila je odluku da prestane da se farba.

U galeriji pogledajte i ostale glumce kojima je draže da stare na prirodan način: 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kvalitet je posebna kategorija

pre 9 meseci

Meril ie legeda. Nju ne mozes ni da posmatras kroz godine.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59