• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

07.06.2023

07:25

OTVORIO JE KUPATILO I DOŽIVEO ŠOK! Porodica RAKUNA je napravila potpuni HAOS - sve je bilo uništeno (VIDEO)

Instagram/ cuteanimalshow

Zanimljivosti

OTVORIO JE KUPATILO I DOŽIVEO ŠOK! Porodica RAKUNA je napravila potpuni HAOS - sve je bilo uništeno (VIDEO)

Podeli vest

Plafon od kupatila se sručio na pod, bebe rakuni su pali zajedno s njim, dok je mama ostala da viri sa plafona.

Zamislite da hoćete da uđete u kupatilo, a tamo zateknete bebe rakune i mamu koja viri iz plafona. 

Upravo to se dogodilo jednom čoveku, koji je ovaj neverovatan prizor zabeležio i kamerom. Na žalost, kupatilo je celo bilo uništeno, s obzirom na to da se plafon srušio na kadu i pod, ali su bebe rakuni delovali nepovređeno.

Mama je provirila iz plafona, ali se ubrzo i povukla nazad, verovatno shvativši da ipak ne može da dođe do svojih mladih. 

- Rakuni nose brojne bolesti kojih bi ljudi trebalo da budu svesni, posebno ako su ušli u vaš dom. Među najčešćim bi bili okrugli crvi, leptospiroza, kuga, a ponekad čak i besnilo. Kao što vidite, ovaj čovek je ostavio problem predugo nerešen i rakuni su napravili veliku štetu. Kada su rakuni bezbedno uklonjeni, kupatilo je moralo biti potpuno dezinfikovano, a zid je morao biti popravljen - stoji u opisu snimka. 

Kako je to sve izgledalo, pogledajte u videu sa početka teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija