• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.06.2023

15:03

EKSTRAVAGANCA Kanje Vest sa suprugom u bizarnom izdanju pred crkvom (FOTO)

profimedia

Zanimljivosti

EKSTRAVAGANCA Kanje Vest sa suprugom u bizarnom izdanju pred crkvom (FOTO)

Podeli vest

Kanje Vesta (46) i Bjanku Ćenzori (28) bilo je nemoguće ne primetiti u krajnje bizarnim autfitima, posebno njenim...

Ukoliko ste pomislili da je moda otišla predaleko, predlažemo vam da vidite poslednje izdanje repera i dizajnerke. Sigurno ćete biti u šoku ili bar se zapitati - "šta je ovo"?

Naime, par je bio u crnom od glave do pete. Kanje Vest u majici sa naglašenim ramenima na kojoj piše Polizei, helankama i čarapama je bio u senci svoje supruge (koju zove tako, mada nisu formalno u braku). Bjanka je bila prekrivena crnim tilom, a takođe je imala veliki penasti okovratnik, koji je pokrivao njena ramena, vrat i donji deo lica. Treba samo napomenuti da su uslikani ispred jedne crkve u Los Anđelesu.

Foto: profimedia

USKLAĐENI Kanje Vest sa suprugom u crnom

Zanimljivo je da je Bjanka radiklano promenila svoj izgled od kada je u vezi sa repereom.

Viša terapeutkinja i stručnjak za odnose, Seli Bejker prokomentarisala je za Mirror Bjankin novi izgled, kao i koji je pravi razlog takve promene.

- Ulazak u brak, rađanje deteta ili razvod, sve to može da dovede do želje za preispitivanjem sopstvenog izgleda. Kao supruga Kanjea Vesta, Bjanka Ćensori izložena je pritisku i velikoj pažnji medija i moguće je da koristi svoj novi izgled kao način da uspostavi svoju individualnost - objasnila je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija