• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

11.06.2023

10:35

MEŠANKA ZOI JE UŠLA U GINISOVU KNJIGU REKORDA! Ima NAJDUŽI JEZIK na svetu, a evo i kako izgleda (FOTO/VIDEO)

Twitter/Guinness World Records

Zanimljivosti

MEŠANKA ZOI JE UŠLA U GINISOVU KNJIGU REKORDA! Ima NAJDUŽI JEZIK na svetu, a evo i kako izgleda (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Mešanka labradora i nemačkog ovčara, Zoi ušla je u Ginisovu knjigu rekorda zahvaljujući njenom dugačkom jeziku.

Enru i Sejdi su vlasnici preslatke mešanke Zoi, koja je nedavno ušla u Ginisovu knjigu rekorda. Ono po čemu se Zoi razlikuje od ostalih pasa jeste njen dugačak jezik.

Zoi je mešanka labradora i nemačkog ovčara i uskoro će napuniti 3 godine. Voli da bude napolju i da donosi šta god joj bacite, a takođe voli i da juri veverice.

Iako obožava da se brčka u moru/jezeru, nikako nije ljubitelj kućnih kupanja u kadi. 

- Sećam se kada je Zoi bila mala, njen mali jezik je uvek virio iz usta, ali smo mislili da će ga prerasti na kraju, ali nikada zapravo nije. Kako je vreme odmicalo, sve više ljudi je komentarisalo kako joj je dugačak jezik - navodi Endru, koji kaže da su je jednom odveli kod veterinara, koji je izmerio jezik, koji je bio dugačak 12.7 cm.

Prijavili su je za takmičenje i ispostavilo se da je pobedila.

Kako izgleda preslatka Zoi, pogledajte u snimku sa početka teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija