• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

02.07.2023

23:20

Jezivo? Mladiću se svidela jedna devojka, ali kada je čuo šta je uradila sa svojim psom, pobegao je glavom bez obzira!

Shutterstock

Zanimljivosti

Jezivo? Mladiću se svidela jedna devojka, ali kada je čuo šta je uradila sa svojim psom, pobegao je glavom bez obzira!

Podeli vest

Dečko je otkrio da je devojka koja mu se svidela kremirala psa i deo pepela držala u privesku, oko vrata.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, dečko je otkrio zbog čega mu se jedna devojka bukvalno smučila, a ima veze sa njenim psom:

- Upoznao sam lepu i inteligentnu devojku. Na prvi pogled mi se jako svidela. Bila je plavuša sa jakim atributima i bajnim osmehom. Odmah sam primetio i njen lančić oko vrata, sa neobičnim priveskom. U obliku neke male bočice. Pitao sam je kakav simbol ta bočica predstavlja za nju. Živela je u stanu sa kerom dugo godina. Spavala sa njim u krevetu. Ljubila ga i mazila i stalno kačila slike po FB i Instagramu sa njim kako ga ljubi u usta. Srećom nisam je do tada ni poljubio. Onda joj je iznenada uginuo pas. Kremirala ga je i deo pepela stavila u tu malu bočicu, a ostatak prosula u reku. Kad sam to čuo, ustao sam iza stola, potrčao napolje iz restorana i narednih deset dana mi se povraćalo. Toliko mi se zgadila. Fuj, da ja to poljubim u usta posle kera. To nije bila pudlica, već ogromna džukela. I sad kada je se setim, mogu da povratim odmah. Hvala Bogu pa mi na početku reče to za kera. Daleko joj kuća bila od moje. Fuj - napisao je ovaj dečko, a onda dobio i nekoliko komentara:

Foto: Shutterstock

devojka i pas

- Sreća njena što si otišao.

- Slatko se nasmejah. Hvala autoru.

- Sva sreća pa si pobegao, nisi ni svestan kakvu si joj uslugu učinio. Hvala u njeno ime!

- Osude su dokaz propasti ovog sveta. Nek si otišao od nje, pa nek se zapita malo. Vidiš da ta nije baš dobra u glavi. Ne zna se šta je gore, da li ljubljenje sa psom ili ta opsednutost da ga moraš kremirati i nositi oko vrata.

- Ne znam čemu ovoliko osuda, ja se slažem s tobom. Vidi se njena privrženost psu i to je stvarno lepo, al' sad da ti jedeš, spavaš i ljubiš se s psom, to je stvarno nehigijenski.

- Malo si preterao što se tiče reakcije, ali slažem se da je ljubljenje pasa (ili bilo koje životinje) u usta bolesno, ma bila to i pudlica.

Šta vi mislite o ovome?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija