• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.08.2023

21:00

Šta omiljena hrana govori o vama? Krompiriće vole karijeristi

Shutterstock

Zanimljivosti

Šta omiljena hrana govori o vama? Krompiriće vole karijeristi

Podeli vest

Ljubitelji čokolade su šarmantni, oni koji vole picu uživaju u životu, dok piletinu obožavaju druželjubivi...

Nema ničeg slađeg od toga da, posle burnog izlaska sa prijateljima, odete nešto da pojedete. Još pomalo opijeni, umorni od plesa i gužve uživate u slasnim krompirićima, pici ili pljeskavici. A da li ste znali da izbor hrane mnogo govori o vašem karakteru?

Pica

Obožavaoci ovog italijanskog jela uživaju u životu, a najviše vole to da jedu picu na kauču. Ne zamaraju se sa previše detalja i najveća okupacija im je restoran iz kojeg će naručiti svoje omiljeno jelo.

Foto: Shutterstock

Ljubitelji supe cene udobnost sopstvenog doma

Supa

Svoje slobodno vreme najviše vole da provode u udobnosti sopstvenog doma, a najdraži deo dana im je noć. Tada im najviše prija ukusna supa ili čorba koju ne žele da dele ni sa kim.

Pljeskavica

Oni koji nakon pokoje čašice utehu pronalaze u slasnoj pljeskavici ili čizburgeru imaju isti takav apetit i prema životu. Suprotno ljubiteljima pice, obožavaoci ovog jela jure kroz život sve dok ne ostvare svoje snove.

Foto: pexels.com

Ljubitelji pljeskavice jure kroz život

Piletina

Belo meso za njih je rutina koju nikako ne preskaču kada se vraćaju iz noćnog života. Vreme najviše vole da provode s prijateljima, a navike menjaju vrlo retko.

Brza hrana

Vi ste nepopravljivi avanturista i ne birate vreme kada ćete sve svoje prijatelje odvesti u novi, a tako i na kraju i u najbliži restoran brze hrane. Često sanjate o stvarima koje se nikada neće dogoditi i ponekad vam nedostaje kontakt sa stvarnošću.

Pomfrit

Ljubitelji krompirića poznati su kao karijeristi zbog svoje nezaustavljive gladi za uspehom. Niste zadovoljni sve dok posao ne uradite do kraja, što uveliko doprinosi vašem poslovnom životu.

Foto: pexels.com

Izbor sladoleda govori da u vama još uvek živi dete

Sladoled

Ako u gluvo doba noći prvo pomislite na sladoled, u vama još uvek živi dete. Vi ste impulsivni, slobodnog duha i neopisivo zabavni, a verovatno ćete se zaljubiti u svoju potpunu suprotnost - ljubitelja pomfrita i karijeristu.

Foto: Shutterstock

Ljubitelji čokolade su šarmantni i koketni

Čokolada

Ljubitelji čokolade su šarmantni i koketni. Iako uživaju u intimnosti i romantici, često u ljubavi preterano dramatizuju, što ih čini emocionalno ranjivim. Više se oslanjaju na intuiciju nego na logiku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dobrilović: Srbija se na putu ka EU ne sme ucenjivati Kosovom, borba u UN primer zaštite interesa zemlje
Politika

Dobrilović: Srbija se na putu ka EU ne sme ucenjivati Kosovom, borba u UN primer zaštite interesa zemlje

Srbija se na putu ka Evropskoj uniji ne sme više ucenjivati pitanjem Kosova, koje se mora rešiti u dijalogu, kao što je i predviđeno Rezolucijom Saveta bezbednosti UN 1244 i bez nametanja rešenja, ističe kandidat Slobodarske partije Austrije (FPO) za poslanika u Evropskom parlamentu Konstantin Dobrilović, dodajući da je borba Srbije nedavno u UN, kao i konstantna borba za prava Srba na Kosovu primer svima kako se treba zalagati za građane.

02.06.2024

09:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)
Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)

Poseta kneza Pavla Karađorđevića Berlinu 1. juna 1939. godine nekome sa strane mogla je izgledati kao potpuni diplomatski uspeh Hitlerove Nemačke. Nacisti su priredili veliku vojnu paradu, kancelar i jugoslovenski namesnik smeškali su se jedno drugom, a razmenjene su i uljudne reči hvala za oba naroda. Ipak, “iza kulisa” stvari su izgledale mnogo drugačije…

01.06.2024

09:00