• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2023

12:10

Osvanula fotografija ćerke Toma Kruza i Nikol Kidman! Retko ko je viđa u javnosti, a evo čime se bavi (FOTO)

Reuters

Zanimljivosti

Osvanula fotografija ćerke Toma Kruza i Nikol Kidman! Retko ko je viđa u javnosti, a evo čime se bavi (FOTO)

Podeli vest

Nikol Kidman i Tom Kruz bili su jedan od najpopularnijih parova devedesetih godina. Venčali su se 1990. godine, a njihova romansa trajala je sve do 2001. kada su stavili tačku na svoj brak.

Njih dvoje su u braku usvojili dvoje dece Belu 1992. godine i Konora nekoliko meseci nakon što se rodio 1995. Tom ima ćerku Suri Kruz iz braka sa Kejti Holms. U braku sa Kitom Urbanom, Nikol je imala ćerke Sandej Rouz Kidman Urban (14) i Fejt Margaret Kidman Urban (12).

Povučen život

O Belinom životu se ne zna previše, ne voli da se eksponira u javnosti, a od 2015. u srećnom braku sa suprugom Maksom Parkerom i živi u Londonu.

 

 

Bela je fantastična umetnica i dizajnerka, a svoje društvene mreže uglavnom koristi za pokaže svoja umetnička dela. Retko deli svoje slike, a kad to uradi, one uvek privuku mnogo pažnje, što je bio slučaj i sa ovom objavom.

Podsetimo, po rastanku popularnog glumačkog para, Bela i njen usvojeni brat Konor odabrali su da žive sa Tomom, što je Nikol Kidman potpuno slomilo srce, ali su deca svakako u dobrom odnosu sa roditeljima.

 

 

Loši odnosi sa Nikol

Njih dvoje su godinama u napetom odnosu sa Nikol, a kako je glumica otkrila nada se da će njena deca, biti prisutna kada joj bude uručena nagrada za životno delo na ceremoniji Američkog filmskog instituta (AFI), nazvanoj Američki najveća čast za filmsku karijeru.

Nikol će biti prva australijska glumica koja će dobiti ovo priznanje.

- Nikol zna da je Konor izuzetno privržen svom tati pa ne očekuje da će doći, ali je uputila poziv obojici. Nikol pokušava da ograniči svoja očekivanja, ali se očajnički nada da će Bella doći - rekao je izvor za New Idea.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija