• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.01.2024

08:10

Ispunjava me erotičnom energijom! Sonja tvrdi da se zaljubila u hrast i otkriva da li imaju intimne odnose

Instagram/bodystoryteller

Zanimljivosti

Ispunjava me erotičnom energijom! Sonja tvrdi da se zaljubila u hrast i otkriva da li imaju intimne odnose

Podeli vest

Sonja Semionova se proglasila ekoseksualkom i ističe da oseća erotičnu povezanost sa starim hrastom.

Samoproglašena "ekoseksualka" stavlja svoju ljubav prema prirodi na ekstremni nivo, zaljubivši se u stari hrast i tvrdeći da je ispunjava "erotičnom energijom".

- Osećam erotičnu povezanost s nečim tako velikim i drevnim, kao da je moj ljubavni partner - izjavila je Sonja Semionova (45) o svom neobičnom fetišu. Identifikuje se kao ekoseksualka, osoba koja prirodu doživljava kao romantičnu, senzualnu i privlačnu, često zamišljajući "Zemlju kao svoju ljubavnicu", prenosi NY Post

Vodič za samointimnost i somatska seksualna edukatorka, koja je prošla obuku, razvila je neobičnu naklonost prema biljkama nakon preseljenja na Vankuver u Britanskoj Kolumbiji, zime 2020. godine.

Semionova opisuje kako je razvila romantična osećanja prema velikom hrastu, koji je primetila tokom šetnji prirodom, u vreme karantina. Ističe "prisutnost" i osećaj podrške, koji doživljava s drvetom, naglašavajući da se veza s prirodom ne može uporediti s ljudskim odnosima.

- Prisutnost koju osećam s drvetom je ono što tražim, ali to je fantazija s osobom. Žudela sam za tim naletom erotske energije, koji dolazi kada upoznate novog partnera, a to nije održivo - dodala je.

Semionova pojašnjava da fizički ne ulazi u snošaj sa stablom, već da je njeno erotsko iskustvo ograničeno na njenu maštu. Naglašava da ekoseksualnost ne uključuje bukvalni seks između ljudi i prirode, već predstavlja drugačiji pristup istraživanju erotike. Za nju, posmatranje promena godišnjih doba ima erotsku dimenziju, pri čemu zima označava prelazak iz stanja mirovanja u vitalnost proleća.

Njena romantična privrženost biljkama može izgledati kao neobična sklonost, ali ona tvrdi da je ekoseksualnost već rasprostranjena među mnogim ljudima. Takođe veruje da povezanost s prirodom može doprineti rešavanju ekoloških i klimatskih problema.

- Postoji razlog zašto uživamo u prirodi i planinarenju. Često zanemarujemo da to radimo kako bismo iskusili vitalnost koja proizlazi iz tih stvari, a to je suština erotike. Verujem da bismo imali koristi od simbioze s prirodom - zaključila je Sonja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17