• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.01.2024

20:40

'Savršena kao prava boginja!' Najzgodnija pevačica zanjihala kukovima! (VIDEO)

Shutterstock, EPA

Zanimljivosti

'Savršena kao prava boginja!' Najzgodnija pevačica zanjihala kukovima! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Nikol Šerzinger nedavno je objavila kompilaciju atraktivnih fotografija na Instagramu i time izazvala brojne pozitivne komentare.

Nikol Šerzinger je odabrala pripijenu ljubičastu haljinu sa otvorenim leđima, a "histerija" u komentarima je krenula kada je pokazala zavidnu pozadinu i mišićava leđa.

- Ponekad voleti sebe znači da morate da odete... i pobrinite se da to uradite, kao što samo vi možete - napisala je u opisu fotografije.

Po ko zna koji put, Nikol je dokazala da žena u 45. može da izgleda atraktivno, a nije tajna da većinu svog vremena posvećuje fizičkim aktivnostima i zdravom načinu života.

 

"Prelepa", "čoveče, kavo telo", "savršena kao prava boginja", samo su neki od komentara...

Inače, Nikol Šerzinger nedavno je pozirala za noslovnicu magazina "The Glossary", gde je pričala o usponu svoje solo karijere.

Iako je veliku slavu doživela kao članica grupe "Pusiket dols" tokom 2000-ih, verovala je, priča ona, da još uvek nije pronašla svoj autentični muzički izraz.

 

 

- Uvek sam se osećala kao da grebem po površini svog potencijala. Toliko dugo sam se molila za pravi šou - i onda je došlo ovo. To je bio dar - rekla je Nikol koja je debitovala u ulozi Norme Desmond u pozorišnoj adaptaciji filma "Bulevar sumraka".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija