• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

26.02.2024

12:10

Urnebesna scena - gomila golaća zakrčila ulice! Vozili bicikl "kao od majke rođeni" samo da bi poslali ovu važnu poruku! (FOTO/VIDEO)

freepik

Zanimljivosti

Urnebesna scena - gomila golaća zakrčila ulice! Vozili bicikl "kao od majke rođeni" samo da bi poslali ovu važnu poruku! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Mnogi ljudi su nedavno vozili bicikl goli, po ulicama Melburna, kako bi ukazali između ostalog na važnost pozitivnosti prema sopstvenom telu.

Organizovana godišnje, od strane globalnog pokreta, u oko 70 gradova širom sveta, Melburnova svetska gola vožnja bicikla promoviše pozitivnost prema telu, bezbednost na putu i ekološku održivost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели WNBR Melbourne (@wnbrmelbourne)

Biciklisti svih polova i uzrasta bili su pozvani 25. februara da se pridruže, "goli koliko se usuđuju da budu", za besplatnu zabavu i vožnju prometnim ulicama Melburna.

Mnogi su se pojavili bukvalno kao od majke rođeni, takoreći golaći, neki su "ušuškali" svoje intimne regije, dok su drugi odlučili da obuku šorc ili biciklističke, dok im je gornji deo tela bio bez odeće. 

Ono što je posebno zanimljivo jeste da su mnogi zaista vodili računa o svojoj bezbednosti, noseći kacige za glavu ili makar kačkete, koji su ih štitili od sunca. 

Da li biste se vi usudili na ovako nešto?

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija