• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2024

06:21

Evo kako se otvaraju nove flaše! Sve vreme pogrešno radimo - Trik je oduševio milione!

Shutterstock

Zanimljivosti

Evo kako se otvaraju nove flaše! Sve vreme pogrešno radimo - Trik je oduševio milione!

Podeli vest

Mnogi su nervozni zato što nove flaše imaju čep koji se ne odvaja. Često nas udar u nos i na taj način otežava konzumiranje napitka. Srećom, ovaj trik će nas napokon rešiti ove muke.

Ako spadate u grupu ljudi koju izuzetno iritiraju flaše sa neodvojivim čepovima, trebalo bi da pogledate trik koji je zaludeo milione. Objavio ga je jedan korisnik TikTok-a i izazvao mnogo reakcija. 

"Svi ste ih pogrešno otvarali sve ovo vreme", napisao je i pokazao kako se zapravo otvaraju ove flaše.

Kada otvorite flašu, čep bi trebalo da prebacite na drugu stranu. Na taj način vam neće smetati čep dok ispijate svoje piće, na šta su se mnogi žalili kada su nove ambalaže u pitanju. Trik je oduševio milione, mnogi su pisali da je odličan, dok su drugi isticali da može da se primeni i na sve flaše.

 

 

 

 

- Zavrneš čep, otkineš ga i piješ kao svaka normalna osoba - 
- Moram ovo da probam - 
- Pitala sam se ko bi pravio čep koji mi konstantno udara u nos -
- A ja sve vreme nervozna što mi udara u nos - 
- Hvala ti, mene ovi čepovi strašno iritiraju
- samo su neki od komentara.

Podsetimo, od ovog meseca su sve države Evropske unije morale da ukinu čepove koji se odvajaju od plastičnih flaša do tri litra i zamene ih neodvojivim čepovima. Cilj je da se smanji količina plastičnog otpada, zbog čega možete zajedno sa flašom da ga odložite u reciklažne centre i mesta namenjena za to.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija