• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2024

20:00

Viljuškar mu prepolovio telo, a on se čudom izvukao! Ovako danas izgleda njegov život (VIDEO)

printscreen youube/Sabia and Loren

Zdravlje

Viljuškar mu prepolovio telo, a on se čudom izvukao! Ovako danas izgleda njegov život (VIDEO)

Podeli vest

Loren Šauers, čovek koji je prepolovljen nakon što je viljuškar pao na njega, spreman je da dobije novi ekstremitet koji će mu omogućiti iole normalniji život.

Kada je 2019. ogromna mašina pala na njega sa visine od 15 metara, Loren je izgubio obe noge i polovinu desne ruke.

Nakon što se čudesno izvukao, nastavio je da zadivljuje ljude svojom otpornošću da ne dozvoli da mu povrede ometaju život.

Poreklom iz Grejt Folsa u Montani, Loren i njegova supruga Sabija Rajče sada beleže svoj svakodnevni život na društvenim mrežama.

Organizovali su i lajv prenos u kom su fanovi mogli da im postavljaju pitanja.

Loren je potvrdio da se "bionička ruka dešava", odnosno da je u fazi realizacije.

U februaru 2021, par je pokrenuo kampanju prikupljanja sredstava kako bi Loren mogao da dobije ovaj protetski ud, koji bi mogao da mu vrati pun osećaj dodira i potpuno kretanje vrhova prstiju.

Loren je rekao da će zahvaljujući tom udu dobiti nov život nakon nesreće.

Njegova supruga Sabija je rekla:

- Još uvek su u periodu beta testiranja, što znači da veštački ud  još nije spreman za predstavljanje u javnosti. Ali možemo da odemo u Kaliforniju gde se ona izrađuje, tako da Loren može da testira na sebi ono što rade. 

Lorenova supruga Sabija odgovorila je na pitanje kako ona brine o sebi.

- Idem na terapiju, čitam mnogo knjiga i mnogo gledam televiziju - rekla je ona.

- To je moje vreme za sebe. Idem na terapiju svake dve nedelje i kada je ovde Lorenov drugi negovatelj, imam svoje vreme za svoj posao i imam vremena za sebe -dodala je Sabija.

Loren je ranije govorio o svom seksualnom životu i objasnio da je nedostatak genitalija uklonio njegovo "problematično" lutajuće oko.

 - Ne pokušavam nikoga da impresioniram. Nisam ni razmišljao o tome, ali da, sada je prilično oslobađajuće kada nemam seksualne misli o nekoj devojci ili želju da impresioniram tu devojku kao ranije.Ja sam samo ja, ja sam u svojoj zoni. To mi pomaže da izbegnem nevolje - rekao je on, prenosi Daily Star.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija