• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr/informer.rs

06.08.2016

16:01

(FOTO) HRVATSKI DRŽAVNI USTAŠA OPET PROVOCIRA! Hasanbegović pozirao s Tompsonom i crnokošuljašima!

Balkan

(FOTO) HRVATSKI DRŽAVNI USTAŠA OPET PROVOCIRA! Hasanbegović pozirao s Tompsonom i crnokošuljašima!

Podeli vest

Ministar kulture u tehničkoj vladi Hrvatske Zlatko Hasanbegović pozira na fotografiji sa kontroverznim pevačem Markom Perkovićem Tompsonom i pripadnicima Devete bojne HOS “Rafel vitez Boban”, vidi se na fotografiji koju je danas objavio hrvatski portal Index

Tompson je poznat po pevanju ustaških pesama, a pomenuta "bojna" po veličanju ustaštva i NDH.


(FOTO) HRVATSKA SRAMOTA: Aktuelni ministar kulture pozirao sa ustaškom kapom!

Slika je nastala juče kod Knina nakon proslave 21. godišnjice vojne akcije "Oluja", a na kojoj se vidi kako ministar kulture u tehničkoj vladi Zlatko Hasanbegović pozira sa proustaškim pevačem Markom Perkovićem Tompsonom i članovima 9. bataljona Hrvatskih odbrambenih snaga (HOS) Rafael vitez Boban.
printscreen/index.hr

Hrvatski portal podseća da su i Tompson, i HOS-ovci juče prekršajno prijavljeni zbog ustaškog pozdrava "Za dom spremni". Na slici se vidi i kako ministar iz redova Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) u rukama drži vlastiti portret na kojem je grb s prvim belim poljem, što je bio grb Nezavisne države Hrvatske (NDH).


NOVI SKANDAL USTAŠKOG MINISTRA: Zlatko Hasanbegović fotografisan na misi za Pavelića!

Podseća se da je ovo već druga Hasanbegovićeva fotografija koja je podigla prašinu u poslednjih nedelju dana, pošto je pre samo pet dana on snimljen kako pozira uz hrvatsku zastavu s ustaškim grbom i natpisom FrankfUrt, sa velikim u, na otkrivanju spomenika ustaškom teroristi Miri Barešiću.


HRVATSKA JE 100% USTAŠKA! Pale sve maske, Zagreb pokazao pravo FAŠISTIČKO LICE!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nada

pre 7 godina

Ni rodjena majka te nebi prepoznala. Kakav ministar takva i kultua !!!!!!!!!

Ljubo

pre 7 godina

Sta ces ocekivat ,bolan ,od balije ...nesto bolje i humanije ....SRBIJA

BC

pre 7 godina

Mora da su ponosni na svog "cistokrvnog" Hasanbegovica...koreni su mu iz Zagorja :)

magda

pre 7 godina

Djubrad fasisticka,neka se udave u sopstvenoj zabokrecini,i to im je ministar kulture,kakvi su onda ovi drugi,zovite Kolindu da vas podoji,posto nece Seselja.\n

zoka

pre 7 godina

toliko puno ustaša u hrvatskoj da je to strašno.evo pored mene na plaž u malinskoj leži obitelj iz pančeva sa troje male djece.u tolikom su strahu od hordi ustaša da na silu jedu sladoled i otac ih od straha u plićaku gađa loptom.pa ljudi tko će da ih spasi ,tko da pomogne.

Darko

pre 7 godina

Ma to se tompson slikao pored Hrvatskog cveca kao i uvek!

HRVAT

pre 7 godina

Ustase su poznate zato svako zeli da pozira sa njima\n

zoran miljkovic

pre 7 godina

Добронамеран грађанин Србије, не води рачуна скиме се слика ,неко из политичког врха Хрватске, то раде само они ,који би да Србију скрену са ЕУ пута и убаце у раље нереда.Ти исти то боже свакога дана, предвиђају нереде, а СТАЛНО ИХ ПОТСТИЧУ.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija