• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Slobodna dalmacija

14.07.2017

10:14

DRAMA U SPLITU! 200 huligana htelo da uleti na Bajagin koncert, SPECIJALCI IH JEDVA SPREČILI!

Balkan

DRAMA U SPLITU! 200 huligana htelo da uleti na Bajagin koncert, SPECIJALCI IH JEDVA SPREČILI!

Podeli vest

Brzom intervencijom policije sprečena je prava drama u Splitu, budući da je oko 200 huligana planiralo da uleti na koncert Momčila Bajagića Bajage i izazove haos

Bajaga je 12. jula nastupio na manifestaciji "San sustipanske noći", a nekoliko sati pre koncerta, u centru Splita se okupilo 200 fudbalskih huligana koji su nameravali da prekinu svirku. Potencijalna opasnost je bila velika, i kako navode hrvatski mediji, ko zna šta je sve moglo da se desi, od stampeda do opšte panike.

Huligani su sve detaljno isplanirali, i podelili su se u nekoliko grupa, i ideja je bila da se Sustipanu približe iz nekoliko pravaca, peške ili čamcima.

Međutim, policija je bila spremna, i specijalci su postavili blokadu na glavnom prilaznom putu, a svi posetioci su detaljno pretresani. Takođe, pripadnici splitske interventne brigade su pod punom opremom, patrolirali oko Sustipana, i sve je prošlo u najboljem redu.

Bajaga je održao sjajan koncert pred 2.500 ljudi, i na nastupu nije zabeležen nijedan incident.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lusi

pre 6 godina

Ako, sta ce tamo! I on siri ljubav....Samo te ruke malo gore, pa dole, pa opet gore...

zora

pre 6 godina

A sta trazi tamo? Neznam nijednu naciju da ima tako lose pamcenje kao mi.

duki

pre 6 godina

Sta se gura tamo uopste? Mene bi bilo sramota da sviram tamo gde me veliki broj gradjana ne zeli.\n

bogster

pre 6 godina

A šta je tražio tamo? Bratstvo jedinstvo, pa što mu neko ne javi da je Tito umro.

dragan

pre 6 godina

ma sta ce tamo koji je moj trazio kod hrvata nema tu hemije cim se dodirnemo EKSPLOZIJA sto dalje od hrvata virusni su mrznja je opasan virus i prenosi se pogledom.\n

Branko

pre 6 godina

Ovo je dokaz da EU nema kriterijume, primili su Hrvate koji jos uvek pate od decijih bolesti i nikada nece sazreti...

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija