• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.01.2020

20:32

NAJEŽIĆETE SE! MALI MILOŠ POSLAO NAJJAČU PORUKU SA PROTESTA U CRNOJ GORI: Kriv sam što se krstim sa tri prsta, što pišem ćirilicom... (VIDEO)

Balkan

NAJEŽIĆETE SE! MALI MILOŠ POSLAO NAJJAČU PORUKU SA PROTESTA U CRNOJ GORI: Kriv sam što se krstim sa tri prsta, što pišem ćirilicom... (VIDEO)

Podeli vest

Mali Miloš B. poslao je jaku poruku svim Milogorcima sa protesta protiv crnogorskog zakona o slobodi veroispovesti recitujući "Prkosnu pesmu" Dobrice Erića

- Kriv sam odavno što stojim uspravno, kriv sam što opet slavim svoju krsnu slavu... - poznate reči pesme potpuno drugačije zvuče kada ih izgovara ovaj dečak. 

Poslušajte kako je Miloš postao heroj protesta u Crnoj Gori.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 4 godine

Zivela Srbija i Srbi ma gde god da su.Samo Sloga Srbina Spasava.

Srbin

pre 4 godine

Moji roditelji su iz Prijepolja. Dakle, mogu reći blizu graničnog prelaza Jabuka. Sećam se kako su se Crnogorci radovali 2006. kada su izglasali nezavisnost. I u Beogradu i u CG. Ja sam ostao nem i nisam mogao da verujem. Čak i suze su mi bile u očima.I tada sam rekao sa svojih 20 godina da će đavo kad tad doći po svoje. I evo ga, tu je. Oni što sada protestvuju, voleo bih da ih pitam koliko je bilo njih koji su tada rekli DA. U međuvremenu su priznali Kosovo, Albanci im postali najbolji drugari. A i u NATO-u su. Dakle, jednom rečju, skresali su krila Srbiji koja sada može samo da posmatra. I aj sad Srbijo učini nešto. Aj pomagaj... Teško. Iako mi je i dalje žao što je nestala ta državna zajednica, jer mi smo ipak jedan narod, očigledno je da ipak nisu svi tako tada mislili. I nastavlja se ta podela među Srbima, svi sada hoće da budu veći Srbi od onih tamo negde u nekom drugom mestu, gradu... A poturice samo čekaju. Albanci će tražiti svoje parče Crne Gore, prvo će sačekati da se pokolju između sebe u Milogori, a onda će i oni da ih dokrajče. Svi su mislili da kad se odvoje od Srbije da će zvezde dotaći. Božija kazna za veleizdaju je na pomolu. Žalim što su se mnogi uninali u svoje stanove i skupe automobile, što su se otuđili jedni od drugih. Ali to braćo Srbi nije smisao života. Proročanstvo oca Tadeja ide svojim tokom. Od mene toliko.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija