• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

01.09.2020

18:12

OČAJNIČKI POTEZ GUBITNIKA! Milo OPTUŽIO Demokratski front za NEREDE!

Balkan

OČAJNIČKI POTEZ GUBITNIKA! Milo OPTUŽIO Demokratski front za NEREDE!

Podeli vest

Demokratska partija socijalista (DPS) Mila Ðukanovića optužila je danas Demokratski front, koji je član pobedničke koalicije Za budućnost Crne Gore i većinsku opoziciju, da su odgovorni za incidente koji se, kako navode, dešavaju po crnogorskim gradovima i poručio da će Crna Gora “odbraniti svoje ključne vrednosti”

Incidenti su, tvrde iz DPS-a, posledica “nacionalističke i ratnohuškačke politike Demokratskog fronta i većinske opozicije".

Negirajući da DPS stoji iza incidenata, iz te stranke kažu da je, kako navode, “sramotno i bestidno za ovo što se dešava optuživati partiju koja je decenijama na braniku građanske Crne Gore i multietničkog sklada”.

(FOTO) MILO I DPS SE KRIJU IZA NARODA! Pojavio se novi poziv ZA MITING!


Dodali su da pozdravljaju napore svih koji iskreno rade na suzbijanju nacionalističkih skupova na kojima se, kako su naveli, nose zastave tuđe države i ugrožava multinacionalni sklad.

- Na kojima se pevaju četničke pesme, napadaju građani, ruši inventar i poziva se na proterivanje građana druge nacije ili vere - dodaje se u saopštenju DPS-a.

Takvo ponašanje, kaže DPS, neće proći i poručuje “da će Crna Gora odbraniti svoje ključne vrednosti”, preneo je portal RTCG.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muki

pre 3 godine

Svima je jasno da covek poziva na rat, sa ovim izjavama i onim na intervjuu koji je imao, evo u nedelju gledajte, pa nece on bez krvi da se preda.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija