• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.11.2020

23:53

POŠTUJEMO IZBORNU VOLJU GRAĐANA, ALI MISLIMO DA JE TO I NJIHOVA GREŠKA! Oglasio se Milorad Dodik!

Balkan

POŠTUJEMO IZBORNU VOLJU GRAĐANA, ALI MISLIMO DA JE TO I NJIHOVA GREŠKA! Oglasio se Milorad Dodik!

Podeli vest

Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je večeras da je tužan što je ta stranka izgubila gradonačelničku poziciju u Banjaluci, ističući da je Igor Radojičić jedan od najboljih gradonačelnika koje je taj grad imao

- 'Poštujemo izbornu volju građana, ali mislimo da je to i njihova greška - istakao je Dodik.

On je dodao da se SNSD ne odriče Radojičića i da će saradnja biti nastavljena, dodajući da Banjaluka nije dobro izabrala jer je Radojičić uradio mnogo za taj grad, prenosi RTRS.

Dodik je čestitao građanima na uspešnom izbornom danu u kojem su se pridržavali mera i preporuka struke donetih u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.

On je naglasio da je SNSD na prošlim izborima osvojio 40 načelničkih i gradonačelničkih pozicija, a na ovima osvojio i jedno mesto više.

SNSD PROGLASIO DVE VELIKE POBEDE! Stižu rezultati izbora u Republici Srpskoj!

Dodik je čestitao građanima na uspešnom izbornom danu u kojem su se pridržavali mera i preporuka struke donetih u cilju sprečavanja širenja korona virusa.

On je naglasio da je SNSD na prošlim izborima osvojio 40 načelničkih i gradonačelničkih pozicija, a na ovima osvojio i jedno mesto više.

- Nije fer ovo što je Banjaluka uradila Radojičiću, definitivno - ponovio je Dodik, koji je istako da politika SNSD-a neće biti politika sukoba sa novim rukovodstvom Banjaluke.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija