• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/IN4S/Informer

14.03.2021

19:09

VRI U NIKŠIĆU, SLEDE SATI STREPNJE, SAMO DA NE BUDE...! STIGLI I POLICAJCI IZ ŽABLJAKA, DPS-ovci vozilima kruže oko štaba koalicije "Za budućnost Nikšića"!

Balkan

VRI U NIKŠIĆU, SLEDE SATI STREPNJE, SAMO DA NE BUDE...! STIGLI I POLICAJCI IZ ŽABLJAKA, DPS-ovci vozilima kruže oko štaba koalicije "Za budućnost Nikšića"!

Podeli vest

Velike policijske snage grupišu se ispred stanice policije u Nikšiću. Prema nezvaničnim informacijama pozvani su svi pripadnici nikšićke policije na pripravnost. Takođe, kako se saznaje, u pomoć su pozvane i kolege iz Žabljaka. Pristalice DPS u Nikšiću kako odmiče izborni dan postaju sve nervoznije. Kolone automobila DPS-ovaca kruže ispred izbornog štaba kolaicije "Za budućnost Nikšića" i iz automobila uzvikuju "Milo, DPS"

Kako se bliži kraj glasanja policajci su u sve većoj pripravnost kako bi predupredili eventualne nerede.

Pozvani su svi pripadnici nikšićke policije na pripravnost. Takođe, kako se saznaje, u pomoć su pozvane i kolege iz Žabljaka.

Uprava policije preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti da bi izborni dan protekao bezbedno i neometano.

- Molimo građane da nakon zatvaranja biračkih mesta ostanu u svojim kućama i da odgovornim ponašanjem doprinesu suzbijanju širenja korona virusa u interesu svih građana Crne Gore - zaključuje se u saopštenju.

ŠTA SAD OVO ZNAČI?! HITNO SAOPŠTENJE POLICIJE CRNE GORE, OSTANITE U KUĆAMA POSLE ZATVARANJA BIRALIŠTA! Nešto se opasno kuva..

Pristalice DPS u Nikšiću kako odmiče izborni dan postaju sve nervoznije

Osim što maltretiraju članove izborne komisije, motre na Nikšićane ispred štabova, uhvaćeni su i u izbornoj krađi, kada su silom pokušali da otmu glasačke kutije.

Osim toga, kolone automobila DPS-ovaca kruže ispred izbornog štaba kolaicije "Za budućnost Nikšića" koji je Milova najveća pretnja i iz automobila uzvikuju "Milo, DPS".

(VIDEO) NE SLUTI NA DOBRO! SAJEVCI NA ULICAMA NIKŠIĆA! Snimljena vozila specijalne jedinice, da li su tu da spreče HAOS KOJI JE NAJAVIO MILO?!

Podsećamo do 17 časova izašlo je 77,8% birača. 

Građani Nikšića danas biraju između četiri koalicije i dve partije.

Biračka mesta zatvaraju se u 20 sati.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija