• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

23.06.2021

23:10

SRPSKOJ PUKAO FILM, DOSTA IM JE BAKIRA I NJEGOVE RETORIKE! Ljudi, to što on radi je direktan atak na teritorijalni integritet Srbije!

Balkan

SRPSKOJ PUKAO FILM, DOSTA IM JE BAKIRA I NJEGOVE RETORIKE! Ljudi, to što on radi je direktan atak na teritorijalni integritet Srbije!

Podeli vest

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović poručuje da je Bakir Izetbegović odavno jedan od najvećih faktora nestabilnosti u regionu i da njegova politika nastavlja da truje odnose i uništava šanse za pomirenje

Komentarišući današnju Izetbegovićevu izjavu u vezi sa Kosmetom i Republikom Srpskom, Cvijanović je odgovorila da je previše, pa makar to bilo i od Bakira Izetbegovića.

Ako je nemoralno pričati o odvajanju, rekla je Cvijanovićeva, kako nije nemoralno voditi i dalje rat, samo drugim sredstvima, a očekivati zajednički život.

- U percepciji naroda u Republici Srpskoj, pod plaštom priče o pravljenju neke centralizovane tobože funkcionalnije BiH, krije se namera pravljenja muslimanske države koja ne uvažava činjenicu da u njoj žive tri konstitutivna naroda sa istim pravima, ali i svojom vizijom kako treba da izgleda država ako je zajednička - rekla je

predsednica Srpske za Srnu, prenosti RTRS.

EJ, LJUDI, I ONI DRŽE LEKCIJE SRBIJI! NEMAČKI VOJNICI U LITVANIJI PEVALI "SERENADU HITLERU" i silovali dvojicu kolega!

Ona je ocenila da teško može da bude zajednička ako se čak ni žrtve ne tretiraju na isti način, a da ne pominje ostalo.

Cvijanović je naglasila da izjave Bakira Izetbegovića, pored toga što urušavaju odnose u BiH, predstavljaju i direktan atak na teritorijalni integritet Srbije, ali i degradiranje institucija BiH koje ne prepoznaju nikakav subjekt pod nazivom "Kosovo", već isključivo južnu srpsku pokrajinu koja se zove Kosovo i Metohija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija