• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.09.2021

09:21

Otac monstrum pre stravičnog zločina ostavio oproštajno pismo, EVO ZBOG ČEGA JE UBIO SVOJE TROJE DECE

Balkan

Otac monstrum pre stravičnog zločina ostavio oproštajno pismo, EVO ZBOG ČEGA JE UBIO SVOJE TROJE DECE

Podeli vest

Pomahnitali otac koji je noćas u svom penthausu u Zagrebu golim rukama ubio svoje troje dece (dečaka starog četiri godine i blizance stare sedam) oko ponoći je na Fejsbuku ostavio poruku kojom je najavio tragediju, prenose hrvatski mediji

Pomahitali muškarac koji je oko 2 sata posle ponoći golim rukama zadavio svoje troje dece, pa pokušao da se ubije, pre toga je na Fejsbuku ostavio oproštajno pismo.

U Fejsbuk statusu on je naveo kao motiv loše odnose svoje bivše supruge i njegove sadašnje partnerke. Naveo je kako je u poslednjih godinu i po dana pokušavao da se vrati na posao, pominjao je "braću iz masonske lože" koja nisu htela da mu pomognu...

Kako nezvanično saznaju hrvatski mediji, roditelji ubijene dece su razvedeni i deca je trebalo da provedu vikend sa ocem. Majka u vreme zločina nije bila u Zagrebu.

Ubica dece je inače, kako navodi Jutarnji, iskusni finansijski konsultant koji je radio u vodećim austrijskim lizing kućama, a bio je i na glavnim pozicijama u nekoliko velikih firmi: Robert Bosch AG, Alcatel AG i druge.

On je Austrijski državljanin sa stalnom hrvatskom adresom.

Jeziv prizor u penthausu

Tela troje dece pronađena su u dve različite prostorije u stanu - telo četovorogodišnjaka pronađeno je u spavaćoj sobi, dok su tela blizanaca bila u dnevnom boravku.

Stravičan prizor šokirao je policajce koji su bili na uviđaju ovog nezapamćenog zločina u Hrvatskoj.

Policija je do ranih jutarnjih sati vršila uviđaj u penthausu u Zagrebu, a tela mališana su jutros prevezena na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gde će biti vršena odbukcija koja treba da utvrdi tačan uzrok smrti.

Muškarac je nakon zločina pokušao da izvrši samoubistvo. Lokalni mediji navode da njegovo stanje trenutno nije poznato.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEKO IZ MASE

pre 2 godine

Будала болесна! Чита или ико најаве ових монструма и придаје ли им значаја или ове јавне странице служе болесницима за "забаву"?!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija