• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

11.10.2021

09:59

PAŠĆE VLADA CRNE GORE?! Knežević najavio uskraćivanje podrške premijeru

Balkan

PAŠĆE VLADA CRNE GORE?! Knežević najavio uskraćivanje podrške premijeru

Podeli vest

Predsednik Demokratske narodne partije Crne Gore, i jedan od lidera DF-a, poslanik Milan Knežević, najavio je otkazivanje podrške premijeru Zdravku Krivokapiću, ukoliko iz pritvora ne budu pušteni jutros pohapšeni građani Botuna, koji su mirno protestovali zbog izgradnje kolektora

- Sramna intervencija Uprave policije i Ivana Vukovića koji su jutros uhapsili desetine mirnih meštana Botuna, jer su protestovali zbog izgradnje kolektora - napisao je Knežević na Tviteru.


Knežević je najavio otkazivanje podrške Krivokapiću, ukoliko građani ne budu pušteni iz pritvora, jer mu je, ističe, "obraz važniji od vlasti”.

Policija je jutros privela više Botunjana koji su protestovali zbog gradnje kolektora, jer bi to mesto postaloo nepodnošljivo za život zbog neprijatnih mirisa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Knežević: Medijski reketaš i berzanski iluzionista Željko Đilasov Ivanović, zajedno sa članovima Prve familije treba da bude predmet nezavisnog tužilaštva!
Politika

Knežević: Medijski reketaš i berzanski iluzionista Željko Đilasov Ivanović, zajedno sa članovima Prve familije treba da bude predmet nezavisnog tužilaštva!

Kolumnista drugosrbijanskog tabloida „Vesti“, samoproglašeni Vasojević iz okoline Kraljeva koji ne može preboleti što nije rođen u Katunskoj nahiji, i to baš u Bajramovici, abortus Mila Đukanovića, otac Pozitivne, očuh Ure, po nalogu svog novog gazde Dragana Đilasa, čini sve ne bi li DPS priključio na respirator srpskih glasova koji su dominantno izvojevali avgustovsku pobedu, rekao je predsednik DNP-a i jedan od lidera DF-a, Milan Knežević u reagovanju na kolumnu Željka Ivanovića

07.10.2021

17:24

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija