• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok/Informer

09.11.2021

18:03

SVE SLUTI NA MILOV POVRATAK! MANDIĆ ZABRINUO SRBE U CRNOJ GORI! Niko iz parlamentarne većine ne sme praviti dilove sa DPS! ZNAČI LI TO DA NEKO PREGOVARA SA...

Balkan

SVE SLUTI NA MILOV POVRATAK! MANDIĆ ZABRINUO SRBE U CRNOJ GORI! Niko iz parlamentarne većine ne sme praviti dilove sa DPS! ZNAČI LI TO DA NEKO PREGOVARA SA...

Podeli vest

Nakon sastanka u zgradi Skupštine Crne Gore, na kome su učestvovali predstavnici svih partija parlamentarne većine, jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić kaže da do petka očekuje odgovor svih predstavnika parlamentarne većine, prenosi Portal Adria

Mandić je za TV Adria istakao da niko iz parlamentarne većine ne sme praviti bilo kakve dogovore ili dilove sa Demokratskom partijom socijalista.

- Nama treba pošten dogovor, treba nam resetovanje odnosa u parlamentarnoj većini i zbog toga smo rekli - ako smo dva meseca potrošili na jedan pogrešan projekat koji se zvao rekonstrukcija Vlade, mi ne želimo za nas da tražimo dva meseca. Dovoljno nam je mesec dana. Potrošićemo dakle četiri dana čekajući te odgovore, a nakon toga imamo 26 dana da usaglasimo sve što je važno - dodao je on.

Kazao je da će pozvati autentične predstavnike nacionalnih manjina da budu dio te buduće parlamentarne većine, kao i one stranke koje možda pronalaze interes da bude dio parlamentarne većine.

PUTIN ISPUNIO OBEĆANJE, EVROPA SE NEĆE SMRZAVATI! Gasprom počeo da puni podzemna skladišta gasa u Evropi! DA LI VAS JE U EU SADA IMALO STID!

- Ali jedino koga nećemo pozvati i ko nam je neprihvatljiv to je Demokratska partija socijalista (DPS) - kategoričan je Mandić.

Njihov cilj je, kako je rekao, da isprave politički amaterizam koji već godinu ispoljavaju premijer Zdravko Krivokapić i njegova Vlada, a koji je doneo loše rezultate.

/VIDEO/ SKANDAL! Komšić terao srpskog novinara da prizna "genocid" u Srebrenici - KAD GA JE ODBIO, BAHATI POLITIČAR PREKINUO INTERVJU!

- Ne želimo nikoga da provociramo, pogotovo da ga provociramo tako što ćemo ga zavlačiti u neke rukavce i na stranputice, a želeći da ostvarimo neki politički cilj, koji bi odgovarao samo političkoj organizaciji kojoj ja pripadam - rekao je Mandić, zaključujući da će se, kada u petak dobiju odgovore, pristupiti konkretnim predlozima o tome kako bi trebalo da izgleda nova vlada, koji je njen program, kao i sastav.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 2 godine

Za Srbe u CG bolje je da se na vlast "vrati" i Milo, nego da i dalje budu nijemi posmatrači divljanja Krivokapića i Abazovića.

Vuk07

pre 2 godine

Alo bre Crno Gorci imate 54 partije od toga 45 registrovanih. I 9 koji se polako formiraju da bi i oni učestvovali u politički život Crne Gore. Dali bre vi znate kolko miliona bojite stanovništva. Kazu 600.000 hiljada od toga 1/4 je na zapadu 1/4 je Srbiji vas je 300.000 hiljada koji se delite na 54 partije. Dajte saberitese kako ćete da funkcionisete. Vas sve možemo da strpamo na dva stadiona u Beogradu Zvezde i Partizana vaša politička scena je takva da ćete za malo vreme da nestane. Vi se bre kroz kriminal proslaviste u svetu. A da ne pričamo o samo ubijanju Izmedju dva klana. Milo 30 god. Drzi fotelju sad Krivokapic hoce da obori taj rekord. Razumem ja Mila njega Đavo uzeo pod ruku al se čudim ovih koji se proglašavaju da kažemo pravoslavcima. Kako bre vas nije nimalo sti da podeljeni ste po plemenima hteli bi svako da vlada ali treba neko da radi ujedinitese da bi mogli da stanete na put Milu Djukanovicu da se zna ko pije ko placa. Ovako nemože ni Sv. Vasilije Ostruski da vam pomogne, sve više i više tonete. Hoćete u EU mislite da su iz EU glupi nevide sta se događa u Crnoj Gori. Mi sa balkana ako se ne udružio sami izmedju sebe nema nam spasa. Postacemo kolonije novog svetskog poretka. Oni to i traže da nas zavade da bi mogli lakše da vladaju sa nama.

milan lala

pre 2 godine

Milo nije ni odlazio zahvaljujuci njegovom prijatelju Krivokapicu, i zeljnom vlasti i fotelja DF koji nije ucinio sve sto je potebno da se vlada Krivokapica obori ako treba i sa glasovima DPS-opozcije. Ako je sve po volji Mila onda nemoze Krivi lazovcina i prevarant da ostane kao neki predsednik vlade . Najbolje sto moze DF je oboriti vladu Krivog i Dritan po svaku cenu.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija