• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/index.hr

08.07.2022

23:23 >> 22:17

Vlasnik jedinog Yugo servisa u BiH postao hit na društvenim mrežama! Seo u Stojadina i krenuo na more

printscreen/facebook

Balkan

Vlasnik jedinog Yugo servisa u BiH postao hit na društvenim mrežama! Seo u Stojadina i krenuo na more

Podeli vest

Mustafa Čobo regionalno je poznat po svojoj ljubavi prema “Zastavinim” automobilima i ovoga puta je svojim Stojadinom stigao u Makarsku

Mladić iz Kaknja, vlasnik jedinog Yugo servisa u Bosni i Hercegovini, krenuo je u Hrvatsku na more svojim stojadinom, a iako se mnogi pitaju kako je sa starim automobilom prešao toliko kilometara i to bez klime, Mustafa kaže da mu to uopšte nije bio problem.

Odlučio sam da putujem 30 godina starim autom da pokažem ljudima da ću stići u isto vreme kao i oni ako poštujemo saobraćajne propise, rekao je za 24sata.hr. Zastava 101 u Jugoslaviji je ostvarila veliku popularnost, svake godine se proizvodila u sve većem broju. Mustafin limeni ljubimac klimu nema, ali on tvrdi kako mu to nije bio problem.

"Klima mi ne treba. Nekada su svi vozili bez klime i ljudima to nije bio problem", rekao je on i dodao da je "putovanje bilo ugodno s mekanim sjedalima, a trajalo je jednako kao i drugim autima".

"Auto nisam posebno pripremao za ovo putovanje. Pogledao sam ima li dovoljno ulja u motoru i tečnosti u hladnjaku", naglasio je Mustafa.

Kaže kako njegov obožavani Stojadin na autoputu troši 7 litara. Otac mu je imao Yuga pa je njegova ljubav prema Zastavinim modelima počela već od malih nogu. Prestao je da broji koliko je oldtimera popravio. O Zastavi zna sve.

Njegova putešestvija postala su hit na društvenim mrežama i pobrala brojne pozitivne komentare kako jugonostalgičara tako i onih koji se ne sećaju kako je izgledalo ići "Zastavom" na more.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar
Politika

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

Čast mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina", rekao je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

07.05.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija