• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

12.09.2022

20:43

NEMA DOGOVORA O VLADI U CRNOJ GORI! Iscrpljene sve mogućnosti, DF bio spreman da odustane od mesta premijera!

Printskrin Facebook/DF

Balkan

NEMA DOGOVORA O VLADI U CRNOJ GORI! Iscrpljene sve mogućnosti, DF bio spreman da odustane od mesta premijera!

Podeli vest

Predstavnici partija parlamentarne nisu uspeli da se dogovore o izboru mandatara za formiranju nove vlade i o sastavu novog skupštinskog rukovodstva

Jedan od lidera DF-a Andrija Mandić kazao je nakon sastanka sa su iscrpljene sve mogućnosti za postizanje dogovora u ovom sastavu!

- To znači da ću pozvati na sastanak predsednike svih stranaka - kazao je Mandić, podsetivši da je DF kandidovao njega za mandatara, URA je predložila Dritana Abazovića a Demokratska Crna Gora je saslušala predloge i određivala se o tome.

Želeći da deblokiramo razgovore, saopštili smo kolegama da smo spremni da odustanemo od mesta premijera, od te kandidature, ali da dođemo do dogovora i da nastavimo posao koji su nam građani zadali 30. avgusta. No, i pored toga, dogovora nije bilo - kaže Mandić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Gospodo iz DF-a, dozovite se pameti i okanite se ćorava posla sa Bečićem i Abazovićem...napravite dogovor sa Milom i konačno formirajte svesrpsku koaliciju, na zadovoljstvo i Srba i Crnogoraca. U protivnom...nestaćete sa političke scene. Nema više onoga koji je zavadio Srbe i Crnogorce...umro je od korone.

MANDIĆ JASAN! Nova crnogorska vlada biće prema volji naroda sa izbora 2020!
Balkan

MANDIĆ JASAN! Nova crnogorska vlada biće prema volji naroda sa izbora 2020!

Snage koje su pobedile na izborima u Crnoj Gori 30. avgusta 2020. godine odlučile su da se dogovaraju i da nakon dva neuspela projekta, pokušaju da formiraju vladu koja će biti preslikana volja naroda sa tih izbora, izjavio je predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić

10.09.2022

14:39

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija